Servis montaža kontrola cena Beograd majstor

Servis montaža kontrola cena Beograd majstor

Servis montaža kontrola cena Beograd majstor

Servis montaža kontrola cena Beograd majstor

Servis montaža kontrola cena Beograd majstor akcija i u vreme korona virusa 062 88 95 111 Toma hausmajstor

Ćesto se kaže: Beza alata nema ni zanata! To je tačno 100%! Servis montaža kontrola cena Beograd majstor je ono sto Vam treba u danima leta i danima korone! Elektricar, majstor za elektricni kotao, kotao za grejanje na struju cena, kotao za grejanje na struju cena, etazno grejanje ugradnja iskustva, termomont majstor za popravkiu beograd, majstor za radijatore beograd, radijator za kupatilo rebra, bosch etronic 7000 iskustva, bojler za parno grejanje, grejna tela na struju, grejna tela na struju, sta znaci kljuc na etaznom grejanju, grejanje na struju servis! Beograd i okolina…Zlatibor i okolina, hauusmajstor i elektricar, grejanje i etažno i centralno parnouredjenje dvorista, šišanje trave i generalke!

Servis montaža kontrola cena Beograd majstor

Servis montaža kontrola cena Beograd majstor

E, za tako raznovrsne poslove treba i mnogo alata, jer BEZ ALATA NEMA NI ZANATA – Servis montaža kontrola u Beogradu!
Na prvu pomisao zaista tu treba mnogo alata, pomocnih stvarcica, a  to kosta… Ne treba biti malodusan i obeshrabrivati se, ne mora se kupiti sve odkexnom, vec na rate, komad po komad….
Sta bi to  od alata jedan univerzalni svastamajstor trebao imati??????
– Od skupljih tu je elekt.busilica i mala brusilica, osnovne alatke koje svuda dobro dpdju…
– Onda vise vrsta KLESTA: kombinovana, spic, stelujuca, roscangle za vodoinstalat. popravke,
– Tu su i vise vrsta ODVRTKI,vece, manje, obicne i krstaste…
– Za oko elektrike potrebno je imati PROBNU LAMPU (Glinericu)  i UNIMER  za merenje NAPONA struje, otpora, provera ispravnosti elektricnih zica-linija, dobru IZOLIR traku, i vrlo sigurnu spravicu – PIROCANSKU PROBNU LAMPU,…,
– Nezaboravna alatka –  njegovo VELICANSTVO CEKIC..
I to bi bilo TO, individualno svako moze sebi kupiti sta misli da mu treba, ali je i NERACIONALNO uzimati nesto sto ce se jednom (ili ni jednom) upotrebiti u zivotu….
Da ovde ne pominjemo da je dobro u rezervi IMATI recimo: rezervne gumice za slavine, FRIZER (turpija) za popravak slavina kada jevoda ostetila oynovu naleganja gumice, koji zavrtanj, tiple, malo KUCINE za rad oko slavine,  rezervne PATRONE za osigurace i u osnovi to bi bo to.
Jedna torba – kutija za rezervni alat i pribor (RAP), u vojsci to dobro znaju, smestiti sve to unutra i na svoje mesto u SPAJZU….
I napred, pozelite sebi sto manje intervencija, ali ih i HRABRO docekajte. Jer, sve sto je COVEK NAPRAVIO, to moze COVEK I POPRAVITI.

6 Comments

Post A Comment