Isključiti grejanje komšiji Beograd majstor

Isključiti grejanje komšiji Beograd majstor

Isključiti grejanje komšiji Beograd majstor 24h non stop akcija 062 88 95 111 Toma

Ako dođete  do situacije da vam je komšija priključen na centralno ili etažno grejanje i otkrijete sasvim slučajno i želite da otkačite komšiju sa grejanja u Beogradu onda ste na pravom mestu! Ispričaću vam jednu situaciju iz mog svakodnevnog rada na terenu u Beogradu. Naime, otišao sam na poziv jedne mušterije na Novom Beogradu jer su tražili majstora za etažno grejanje koji može da sredi grejanje i pogleda električni kotao a zatražili su i eventualno postavljanje wifi termostata. Došavši u stan a pre toga sam izneo alat iz auta i poneo neke rezrvne delove i bežični termostat za ugradnju, primetio sam da nešto nije u redu. Gledali smo radijatore i obračunavali kalorometar kroz dobijene račune i nešto se nije slagalo. Pipajući radijatore primetio sam da su u jednom delu stana radijatori pri vrhu mlaki a pri dnu topli, ne vreli. Sve ukazuje kao da električni kotao Termomont nije u redu. Pregledavši električni kotao, proverio sam sistem etažnog grejanja a u okviru sistema grejanja i toplotnu pumpu, uradio proveru ekspanzionog suda i membrane, termostat koji će kasnije biti zamenjen WIFI termostatom ili Blutut (kako odluče mušterije) i na kraju pritisak vazduha i vode u sistemu grejanja. Isključiti grejanje komšiji Beograd majstor! TV PRVA i TV PINK, halooglasi i kupujemprodajem nasi su domacini…Na Zlatiboru je moguće sve to povezati i isto pružiti usluge održavanja i građevinskih usluga a sve češće i usluge KLJUČ U RUKE!

 

Isključiti grejanje komšiji Beograd majstor

Ako imate problema sa grejanjem u Beogradu, ako je komšija ilegalno priključen na vaše grejanje? Isključiti grejanje komšiji Beograd majstor

Majstori za grejanje Beograd

Pored navedenih akcija majstora Beograd, moramo napomenuti da radimo i belu tehniku, popravku frižidera i zamrzivača, mašina za pranje sudova i veš mašina, kao i ugradnju sigurnosnih kamera i video nadzora u Beogradu.