Montaža digitalni sobni termostati

Montaža digitalni sobni termostati Beograd cena

Montaža digitalni sobni termostati Beograd cena akcija non stop COVID 19 zaštita 0628895111

Digitalni termostati su jako dobri uređaji jer mogu da da rade i sa pumpom za centralno grejanje a i sa svim uređajima etažnog grejanja. Ugradnja digitalnih termostata za grejanje u Beogradu iliti bežičnih termostata koji su wifi termostati ili blutut termostati je vrlo jednostavno u Beogradu kada imate majstora Tomu! Digitalni termostati mogu da podešavaju kada se pumpa uključuje u prostoriji gde vam se nalazi u Beogradu, Zemunu, Novom Beogradu ili Vračaru…Kada poraste temperatura u sistemu na npr. 50 stepeni ili više a takođe može isključiti pumpu kada padne temperatura na 30 stepeni ili niže! Montaža digitalni sobni termostati Beograd cena 24 je naša delatnost, majstor Toma Beograd je uvek spreman za akciju, hitne intervencije i u pola noći ako je potrebno! Pozovite i ne mislite, akcija 24h, hitno i brzo majstor za etažno grejanje na struju i popravku i servisiranje sistema grejanja kao i električarske kvarove, osigurače a posebno pozovite za ugradnju i montažu digitalnih termostata koji su uglavnom daljinski!

Digitialni termostati za sve vrste grejanja

Ovi termostati su za sve vrste grejanja! Grejanje na pelet, podno grejanje, grejanje na struju, etažno grejanje na struju i električne kotlove kao i za grejanje na sve druge načine, čvrsto gorivo i ostalo. Princip rada jednog ovakvog termostata je da se uz pomoć sonde koja ide uz njega reguliše temperatura od – 10 pa do + 99 stepeni a temperaturne razlike mogu biti i veće! Digitalni termostati mogu biti pogodni i za druge branše da se tako izrazimo pa se koriste i za zamrzivače, parne kotlove, električne kotlove, bojlere visokog pritiska, rashladne vitrine i zamrzivače kao i sve sisteme grejanja i hlađenja! Suštinska namena je za domaćinstvo i za uslove domaćinstva i kućne temperature! Montaža digitalni sobni termostati Beograd cena svima dobro dođe! Usluge Zlatibor pružaju sve ovo u majstorskom pogledu!

Montaža digitalni sobni termostati Beograd cena 24

Montaža digitalni sobni termostati Beograd cena 24


Kod termostata je bitno vreme osvežavanja i ono iznosi oko 0.5 sekundi! TO je period u kome se vrši promena merenja i ažurira podatak o temperaturi sobe i samog sistema! Digitalni termostati rade na naponima od 12V a mogu i na 220V kao i na strujama jačine do 10 Ampera. Termostati su jako malih dimenzija i jako su lepog i prijatnog dizajna. Veličine su 8 x 6 cm. Srednji display koji i vidite na slici pokazuje zapravo sobnu temperaturu! Sa leve srane se podešava takozvana startna temperatura koju uređaj detektuje a mi volimo majstori da kažemo „ZATVARA RELEJ“ i to je trenutak kada se zatvara strujo kolo i počinje sa radom pumpa ili grejač ili već neki uređaj sa kojim ste povezani! Crvena lampica počinje da svetli LED svetlom a kada se otvori relej i prekine rad vašeg potrošača se uključuje zelena LED dioda!