Koliko košta popravka bojlera

Koliko košta popravka bojlera

Koliko košta popravka bojlera majstor Beograd 24h 062 88 95 111

Majstor za bojlere i majstor za montažu bojlera ili od 50 litara, 80 litara, protočnih bojlera ili ekspanzionih sudova potrebnih za etažno grejanje je ovde! Bojleri su jako bitni uređaji u našim životima pre svega što nam omogućavaju zagrevanje vode koja nam omogućava sprovođenje higijene. Onda se pitamo: Koliko košta popravka bojlera ako se pokvari? Bojler jednostavno, zavisno od koliko je litara, 50, 80, 120 litara ili ako se radi o protočnim bojlerima je vrhunski električni uređaj koji zagreva vodu. Ako govorimo o servisiranju i montaži jednog bojlera onda to obuhvata ZAMENU BOJLERA, SERVIS BOJLERA, POPRAVKA BOJLERA a sve to može obaviti jedino dobar MAJSTOR ZA BOJLERE! Pored majstora za bojlere naša delatnost se širi na majstora za grejanje na struju, popravku i servisiranje etažnog grejanja, zamene električnih kotlova ali i ugradnje LED rasvete, grejača u bojlere, TA peći i kaljeve peći, zamenu strujne instalacije i ostalo. TV prva i TV pink su naši saveznici, razni oglasnici

Koliko košta popravka bojlera cena 24h!

Potrebna zamena bojelra, protočnog bojlera, bojelra za kuhinju ili ekspanzionog suda za grejanje? Koliko košta popravka bojlera cena 24h!

 

Cena popravke i montaže bojlera

Bojleri kao sudovi pod pritiskom imaju sigurnosne termostate i ventile za koje ljudi i ne znaju…Servis bojlera obuhvata:
– Postavljanje i montaža bojlera od 80 litara, 50 litara
– Zamena sigurnosnog termostata na bojleru
– Zamena grejača od 2KW, 3KW ili 4KW na horizontalnom bojleru
– Zamena sigurnosnog ventila bojlera
– Zamena elektroinstalacija i grejača bojlera
– Zamena brinoks creva
– Čišćenje kamenca iz bojlera kao i ostale kvarove…

Popravka bele tehnike, frižidera i zamrzivača kao i mašina za pranje sudova, popravka i montaža veš mašina…Isto tako video nadzor ugradnja i montaža su naša delatnost a sve hausmajstorije i građevinske radove obavljamo i na Zlatiboru!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.