Ne radi klima popravka 24h

Ne radi klima popravka 24h

Ne radi klima popravka 24h 24h cena 062 88 95 111

Da li ste ikada sedeli u vašem omiljenom restoranu u Beogradu ili okolini, ili radili u vašoj kancelariji, samo da biste primetili da klima uređaj ne radi? Koliko puta ste bili u svojoj kući tokom leta i osetili ste se kao da ste u pećini jer je klima uređaj pokvaren? Neispravan klima uređaj može biti frustrirajući problem za svakoga, bez obzira na to da li ste u kući ili na poslu. Ne radi klima popravka 24h! Ali, kada klima uređaj radi, osećaj olakšanja i komfora je neprocenjiv. Zato je važno održavati vaš klima uređaj kako biste se uvek osećali prijatno. Bez redovnog servisiranja, klima uređaji se mogu brzo pokvariti i ostaviti vas bez mogućnosti da regulišete temperaturu u vašem prostoru. Pored poslova servisiranja klima radimo i majstor za grejanje, majstor za strujne instalacije, LED svetla i popravku sporeta, popravka zidnih slavina.

Klima radi a ne hladi, potreban majstor za klime da popravi i servisira klimu. Ne radi klima popravka 24h cena akcija pozovimajstora!

Klima radi a ne hladi, potreban majstor za klime da popravi i servisira klimu. Ne radi klima popravka 24h cena akcija pozovimajstora!

Pozovimajstora ako Vaša klima ne radi u Beograd

Ukoliko vaš klima uređaj ne radi, pozovite nas za stručnu pomoć. Brzo cemo i efikasno otkloniti sve probleme koje imate sa klima uređajem i omogućiti vam da se ponovo osećate prijatno u vašem prostoru. Bez obzira na to da li vam je potreban servis ili popravka, mi smo tu da vam pomognemo da vaš klima uređaj ponovo radi kao nov. Kada klima uređaj radi, osećamo se prijatno i komforno u svom prostoru. Ukoliko primetite da vaš klima uređaj ne radi, pozovite nas za pomoć. Naš tim stručnjaka će otkloniti sve probleme koje imate sa klima uređajem i omogućiti vam da se ponovo osećate prijatno u svom prostoru. Ne dozvolite da neispravan klima uređaj utiče na vaš životni i radni prostor – pozovite nas danas da bismo vam pomogli da vaš klima uređaj radi kao nov.

Servis klima ako ne rade

A) Ugradnja novog KLIMA-uređaja u kući, stanu ili poslovnom prostoru .
Normalno , dobro je potražiti iskusnog frigo mehaničara, konsultovali ga za tip KLIME, samo hlađenje ili kombinacija sa grejanjem, izbor mesta postavljanja u prostoriji…..
     Ne treba čekati vrućine jer su tada mehaničari prebukirani, primaćete , nerviraju se itd. Zato je sada pravo vreme da „ulovite“ termin i obezbedite se za dolazak VRUĆINE.
B) SERVISIRANJE već postojećih KLIMA-uređaja
  Bez obzira što vam se čini da klima_uređaj radi bez problema, ne znači da će vam baš usred sezone zakazati.
Naime, pošto KLIMA u oba svoja dela (spoljni i unutrašnji element) ima ventilatore koji teraju vazduh elemente poput saće, neminovno sa vazduhom prolaze i razne NEČISTOĆE, prašina, trunke isl, što dovodi da se ZAČEPLJUJU prolazi (saće) , vazduh sporije cirkuliše što dovodi da se rashladni fluid u spoljnom elementu klime slabije hladi ( zato će i slabije i da hladi prostoriju), a u unutrašnjem elementu sporije će strujanje vazduha od ventilatora preuzimati hladnoću od isparivaču.
Tako imamo stanje da nam je  ako ne radi KLIMA u tehničkom smislu ispravna, a praktično slabije hladi, duže radi i više troši struju.
  Zavisno od dužine korišćenja KLIME tokom godine, da li se koristi i za dogrevanje prostorija, poželjno je čistiti-servisirati KA jednom godišnje ili ako se manje upotrebljava onda bar u 2-3 godine jednom. Imati u vidu da unutrašnju komponentu treba čistiti i svake godine u antibakterijskom cilju .Ne treba se čuditi da određene osobe počnu kašljucati kada klima radi. Upravo je tu problem ..
Zato i ovo čišćenje-servisiranje klime ako ne radi a onda kazemo da je treba popraviti i izvršite dok serviseri još imaju lifta jer sami to teško možete uraditi….

Kada klima uređaj radi, ne samo da se osećamo prijatno, već on takođe čisti vazduh u prostoru, uklanjajući štetne čestice poput prašine, polena, buđi i drugih alergena. Ovo može biti posebno korisno za ljude sa alergijama ili respiratornim problemima. Redovno održavanje klima uređaja takođe može smanjiti rizik od razvoja ovih problema i poboljšati kvalitet vazduha u vašem prostoru. Osim toga, klima uređaji mogu biti važni i u poslovnim okruženjima. Radnici koji rade u klimatizovanim prostorijama su produktivniji, jer se osećaju prijatnije i manje su podložni umoru. Takođe, klimatizovani prostori su privlačniji za kupce i posetioce, jer pružaju osećaj komfora i ugode.

Zato je važno da se klima uređaji održavaju redovno i da se brzo reaguju na bilo kakve probleme. Naša firma pruža kvalitetne usluge servisiranja i popravke klima uređaja, tako da se možete osloniti na nas da ćemo vam pružiti stručnu pomoć kada god vam zatreba. Kako bismo obezbedili da vaš klima uređaj radi besprekorno, nudimo i preventivno održavanje, koje uključuje redovne inspekcije i čišćenje klima uređaja. Na taj način možemo otkriti potencijalne probleme pre nego što postanu ozbiljni i rešiti ih pre nego što dođe do kvara klima uređaja.

Ukratko, klima uređaji su važni ne samo zbog udobnosti koju pružaju, već i zbog činjenice da poboljšavaju kvalitet vazduha u prostoru i pomažu u produktivnosti na radnom mestu. Zato je važno redovno održavati i popravljati klima uređaje kada god je to potrebno. Kontaktirajte nas danas da bismo vam pomogli da vaš klima uređaj radi besprekorno. Video nadzor je nasa takodje delatnost pa mozete posetiti i raspitati se o tome.