Kontakt varniči bojler 80l cena

Kontakt varniči bojler 80l cena akcija

Kontakt varniči bojler 80l cena Beogradski majstor električar 24h 062 88 95 111

Dragi Beograđani, ukoliko dođe do varničenja kontakata ne časite ni časa već odmah zovite električara Tomu, Beogradskog majstora, majstora za električne instalacije, osigurače, montažu bojlera i zamenu grejača na električnim šporetima i grejalicama, LED rasvetu i slično jer je to jako jako opasno! Može doći do požara ili neke eksplozije! Kontkati ukoliko su labavi ili nisu dobro izolovani dolazi do stvaranja električnog luka koji se prebacuje i dolazi do paljenje izolacije a samim tim i svega što se nađe u okolini! Kontakt varniči bojler 80l cena! Sve navedene probleme rešavamo i na Zlatiboru tako da možete i tamo pogledati naš kontakt, usluge održavanja i čišćenja apartmana! Ukoliko ima suvih elemenata onda će vrlo lako izbiti varnica i zapaliti izolaciju koja je već nagorela ili neki drugi elemnt a ako se radi o bojleru onda može doći i do eksplozije bojlera ili električnog kotla, nekog suda pod pritiskom! Zato, ukoliko primetite neki beli dim, neprijatan miris na goretinu odmah nazovite 0628895111! TV PRVA nam je često domaćin kao što ste videli, kupujemprodajem….

Kontakt varniči bojler 80l cena akcija 24h majstor!

Kontakt varniči bojler 80l cena akcija 24h majstor!

MALI KVAROVI – VELIKE STETE

Posledica savremene proizvodnje u svim sverama je zasigurno i SLABIJI kvalitet,. To se uocava i kod tehniclih aparata, i svih proizvoda koje koristimo svakodnevno, bilo kao delove ili gotove prpizvode. Gotovo za sve teh.uredjaje koje koristimo vec smo prihvatili cinjenicu da traju dok ne istekne garancija, i da se popravka ne isplati, pocev od manjih ( fen, mikser, el.pegla), pa do vecih i skupljih ( friz, zamrzivivac, TV, VM)….Nazvani KEN proizvodi, upotrebljavaj dok rade, cim se pokvare idu na otpad.  Obrt kapitala na prvom mestu…Sa tim smanjenim kvalitetom na zalost dplaze i OPASNOSTI  za korisnike. Ovde cemo nabrojati nekoliko iz dnevnika MAJSTORA da upozorimo korisnike, jer posledice mogu biti i vece i opasne po bezbednost korisnika….

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.