Spušteni plafoni LED rasveta 011

Spušteni plafoni LED rasveta 011

Spušteni plafoni LED rasveta 011

Majstor u Beogradu za ugradnju LED raasvete u spuštene plafone je 0628895111 u svako doba dana ili noći! Pored rada sa LED rasvetom vrlo često se traži i ugradnja slavina sa grejačima u Beogradu koje greju vodu kao protočni bojler kao i servis i poravku šporeta za etažno grejanje na struju i električnih šporeta svih marki, Beko, VOX, BOSCH, Gorenje. Spušteni plafoni često traže ugrađivanje LED rasvete u rigips ploče i samim tim je majstor Toma angažovan 0628895111. Pored ugradnje LED rasvete u spuštene plafone i elemente od rigipsa, vršimo servis i popravku etažnog grejanja, zamenu ekspanzionih sudova, majstor za bojlere i električne šporete popravka. LED rasveta pre svega troši daleko manje električne energije od obične i halogene rasvete. Led rasveta će znatno smanjiti račune za struju pružajući svetlost koja vam je potrebna. Led rasveta u spustenim plafonima ima nisku radnu temperaturu jer najveći deo struje pretvara u svetlost, te samim tim smanjuje rizik od požara. Uvek mogu se dodirnuti golom rukom i zato se i zovu LED. Led rasveta sija punom jačinom svetlosti od samog trenutka ukljucivanja.  Led rasveta ne emituje UV i IR zračenje. Možemo reći da ne privlači insekte u tolikoj meri kao obične sijalice što je jako bitno u letnjim mesecima. Led rasveta poseduje RoHS (Restriction of Hazardous Substances) sertifikat. Led rasveta ima manje otrovnih materija u sebi od istih uređaja bez ove oznake. Zabranjena je upotreba Olova (Pb), žive (Hg), cadmiuma i ostalih štetnih i otrovnih elemenata. Led rasveta može trajati 50000 radnih sati što je izuzetno! TV PINK i TV PRVA su naši pooćnici! Spušteni plafoni LED rasveta 011!

Spušteni plafoni LED rasveta 011 cena!

Spuštanje plafona u Beogradu i uvođenje LED rasvete.Usluge električara 24h 011 su uvek brze i stalne! Spušteni plafoni LED rasveta 011 cena!

Video nadzor se u Beogradu vrši preko majstora Tome i možete ostvariti uslugu ugradnje i montaže Video nadzora i video kamera!