Električni šporet majstor Beograd

Električni šporet majstor Beograd

Električni šporet majstor Beograd

Beogradski majstor za popravku i servis električnih šporeta, ringli i rerni je 00 – 24h spreman! Pored popravke električnih šporeta bavimo se i ugradnjom LED rasvete u spuštene plafone, servisom šporeta za etažno grejanje kao i ugradnjom zidnih slavina sa grejačem u Beogradu! Majstor za električne šporete je Toma, 062 88 95 111 i možete ga dobiti 00 – 24h u Beogradu i okolini. Ono što je bitno reći jeste da pored servisiranja i popravke električnih šporeta bavimo i  servisiranjem šporeta za etažno grejanje i zamenom ekspanzionih sudova i grejača kao i ugradnju WIFI termostata u sistemu grejanja na struju u Beogradu. Majstor za bojlere, majstor za zamenu ringli i rerni na električnim šporetima i uklanjanje električarskih problema, osigurača, automatskih kao i LED rasvete, prekidača i utičnica. TV prva i TV pink često ugoste majsotra Tomu. Električni šporeti su segment bele tehnike bez koga se ne može! Svakodnevno nam pomaže u spremanju ručka, pečenju ili kuvanju i prosto je neizostavni deo svakog domačinstva. Problem nastaje kada se pokvari rerna ili ringla, dođe do kvara na termostatu ili grejačima ili već se pokvari neki strujni elemnt, trofazna utičnica ili slično. Taada nastupa majstor Toma. Električni šporet majstor Beograd!

Električni šporet majstor Beograd cena!

Električni šporeti, rerne i ringle su naša delatnost. Električar Beograd 24h popravlja i servisira. Električni šporet majstor Beograd cena!

Majstor za električne šporete bilo koje marke, BEKO, VOX, GORENJE, ALFA itd. se mogu popraviti. Detaljno ćemo pregledati pre svega vašu električnu instalaciju od utičnice (dvofazna ili trofazna utičnica) pa onda proveriti ringle ili ravnu ploču ako poseduje. Dalje nastaviti sa proverom termostata i rerne, grejača rerne i završiti sa detekcijom a onda pristupiti popravci! Pored usluga električara, vršimo ugradnju sigurnosnih kamera i video nadzora po celoj Srbiji i Beogradu! DOlazimo hitno i brzo na svaku adresu u Beogradu na sve adrese! Pozovite i pozovimajstora dolazi!