TA peći zamena izolacije majstori Beograd

TA peći zamena izolacije majstori Beograd

TA peći zamena izolacije majstori Beograd akcija non stop cena COVID 19 zaštita 0628895111

Izolaciona vuna TA peći

Ako govorimo o TA pećima onda dođemo asocijativno do zimskih dana i noći u Beogradu, Zemunu, Novom Beogradu i okolini…Majstor Toma, električar, majstor za strujne instalacije, osigurače, protočne bojlere, hausmajstor, majstor za grejanje na struju je stručan za TA peći i sve vrste kućnih grejalica na struju. TA peći kao termoakumulaciona tela za grejanje su njegova specijalnost. Dolazi po pozivu, HITNO i BRZO, vrlo često i u pola noći da bi vam obezbedio toplo jutro i popravio kvar na TA peći ili strujnoj instalaciji! TA peći zamena izolacije majstori Beograd se često traži. U svom autu imam sve rezervne delove neophodne za TA peći i ostale kvarove kao što su ventilatori, izolacioni materijal tj. staklena vuna, zamenske grejače…TV PRVA je ugostila majstora Tomu a to je nešto! Takvo poverenje ne dobije puno majstora složićete se! Vi ste na pravom mestu, 062 88 95 111 Toma majstor za TA peći, grejalice na struju, etažno grejanje na struju, premeštanje radijatora, pumpa za grejanje ne radi! Vrlo često je dobro ugraditi digitalni termostat koji je obično daljinski i omogućuje izuzetno fleksibilan rad i kontrolu temperature daljinskim putem naročito na sistemu Ruskih podmornica grejanju.

TA peći zamena izolacije majstori Beograd

TA peći zamena izolacije majstori Beograd

– bilo koja ustanovljena neispravnost se mora zameniti, (a tu spadaju grejaci, radni i zastitni Tst, ventilator-i ), i time bi GENERALNA provera TA peci za grejnu sezonu bila zavrsena, i mirno i sa uzivanjem moze se cekati zima. Beograd i okolina!


Normalno, ovo ne zahteva da se radi svake godine, TA peci su vrlo sigurne, nemaju ceste kvarove, ali ciscenje ventilatora i prostora oko njih i kanala, trebalo bi barem ocistiti u 2-3 godine jednom, a ostale kvarove po pojavi istih. Ovu navedenu generalku bi trebalo odraditi bar u 10-15 godina jednom. Nocu PUNI jeftino, danju se GREJTE jos jeftinije, i uzivajte.Prvog platite UTROSENU struju i zivite ZIVOT…

Usluge Zlatibor, ukoliko vam se pokvari TA peć ili je potreban hausmajstor za strujne instalacije, grejanje, saune, kamine tu smo! Isto tako molerski radovi, gipsani radovi i zidarski su specijalnost pa zovite, sređivanje dvorišta, apartmanadubinsko pranje tepiha!