Servis kotlova za grejanje Beograd 24h

Servis kotlova za grejanje Beograd 24h

Servis kotlova za grejanje Beograd 24h akcija non stop danju i noću 0628895111

Majstor za grejanje na struju ELEKTRIČAR 24h
TV Prva je u eksplozivu prikazala majstora Tomu! Gledali ste sigurno njegovo gostovanje u emisiji kao i u jutarnjem programu…TV Prva mi veruje a možete i vi dragi moji Beograđani! Električar sam, majstor za grejanje na struju, servis, motažu i demontažu! Servis kotlova se sporvodi u vašem domu u Beogradu, Zemunu, Novom Beogradu…Izvršimo proveru i kontrolu gasa i temperature, proverava se pritisak gasa u ekspazionom sudu, proveri se gorionik od peleta, izmenjivači toplote. Senzori su jako bitni zbog opšteg stanja kao i digitalnog termostata koa i pstalih elektro vodova i cevi koji čine sistem grejanja! Servis kotlova za grejanje Beograd 24h!

Zašto trebate servisirati kotao?

Majstor za grejanje na struju ELEKTRIČAR 24h
Godišnja sigurnosna provera kotla u Beogradu ili oklini možete obaviti preko cele godine a opet se to uglavnom desi pred samu grejnu sezonu hahahahha. Obavlja se od strane majstora Tome kao profesionalnog servisera, majstora koji pregleda električni kota. Vršim osiguranje vašeg kotla i uradim sve popravke i servise da nastavi da radi ispravno i efikasno. Redovino servisiranje vašeg kotla će vam produžiti život električnog kotla.

Servis kotlova za grejanje Beograd 24h cenovnik non stop!

Servis kotlova za grejanje Beograd 24h cenovnik non stop!

LOZITI, ALI NE SKODI NESTO ZNATI I POPRAVITI

Osnovno je da se obezbedimo za grejnu sezonu, da imamo grejna tela i sisteme i nabavimo ogrevni materijal.
Jeste da smo se u osnovi obezbedili i mirno mozemo cekati hladne dane, ali moramo razmisljati i na nepovoljne situacije u toku vrejne sezone, a to su moguci
KVAROVI na grejnim telima i sistemima.
Zato, kao preventivu obezbedijmo se, recimo, da
– imamo adrese-telefone majstora i firmi za odklanjanje mogucih neispravnosti za grejna tela  i sisteme CG
– malo poraditi na licnoj EDUKACIJI da sami mozemo mesto preduzeti – popraviti na grejnom telu (siatemu) u svojoj kuci-stanu, bar dok ne dodju serviseri. U tom smislu danas na internetu gotovo o svakom pitanju imamo opis i uputstvo kako sta radi, kvaronve i popravak.


Majstor za grejanje na struju ELEKTRIČAR 24h