Priprema TA peći za zimu majstor Beograd

Priprema TA peći za zimu majstor Beograd!

Priprema TA peći za zimu majstor Beograd

Priprema TA peći za zimu majstor Beograd

Priprema TA peći za zimu majstor Beograd

Ako govorimo o pripremi TA peći za zimske dane! Verujem da moji sugrađani koji se greju na TA peći iščekuju da čuju šta bi trebalo da znaju i da urade kao proveru TA peći pre zime i ovih predstojećih hladnih dana..Priprema grejnih tela, etažnog grejanja na struju i električnih kotlova za zimu podrazumeva uglavnom vizuelnu proveru. To podrazumeva da pregledom ustanovite da li je spolja sve u redu sa vašom TA peći! Ako nema oštećenja, ako je termostat stabilan i nije kabel oštećen onda bi trebalo da je sve u redu, Osigurači mogu da iskoče ali i sve to je normalno popravljivo. Hausmajstor Toma, električar Beograd, majstor za grejanje na struju je vaš majstor kome veruje TV PRVA i poziva ga na gostovanje u emisije pa onda možete i vi da mi verujete :D. Priprema TA peći za zimu majstor Beograd je neophodna! Oglasi Google dovode puno toga za vas i obavestavaju vas…akcija akcija non stop 24h HITNE INTERVENCIJE u pola dana u pola noći! Beograd i okolina!

Unutrašnja provera funkcionalnosti TA PEĆI

Podrazumeva obično da uključite TA peć i proverite da li radi pre svega. Isto tako, pustiti ventilatore da duvaju! Ako se ne čuju jako onda bi trebalo da je sve u redu. Ukoliko gori indikator na TA peći  onda se očekuje da TA peć puni i da grejači rade…digitalni termostati se ugrađuju dodatno ako želite da se ne mučite jer se regulišu daljinskim putem!

Priprema TA peći za zimu majstor Beograd!

Priprema TA peći za zimu majstor Beograd!

PRIPREMA TA peci za grejanje

Da ne bi doslo do toga da kvarove naTA peci odklanjamo zimi, bolje je pre grejanja izvrsiti PREVENTIVNI pregled, kontrolu i zamenu neispravnih delova. To mozemo uraditi sami, ili da nam to uradi majstor, bitnno je da se uradi, a evo sta bi trebalo proveriti:
– proveriti elektroinstalaciju u stanu-kuci, uticnica u kakvom je stanju, ako je nagorela bolje je zameniti novom, kontakti su osteceni, nagoreli, a to moze izazvati i pozar pri ukljucovanju peci…
Takodje i prikljucni kabal sa utikacem, pa ako je i utikac sumnjiv i njega zameniti….
– prikljuciti TA pecu struju, pa proveriti sobni Termostat da li ukljucuje ventilatore, stavljanjem Tst na polozaj veci od trenutne T u step.C….Ako ne ukljucuje, a struje ima u uticnici, verovatno treba zameniti sobni Tst ispravnim, inace nece se moci vrsiti izduvavanje toplog vazduha. Ako se pri okretanju dugmeta na Tst cuje „cak“ uklj-isklj, onda sumnju baciti na ventilator-e….
– kod ukljucene TA peci u struju, Termostat na TA pec polako okretati prema max. i naslonjenim uhom osluskivati „cak“ Tst kada se ukljucuju grejaci,  sto bi znacilo da je isti ispravan…Ako se TA pec ostavi ukljucena na kontrolno punjenje, ako su grejaci ispravni, ista ce se zagrejati, u protivnom treba detaljnija provera….

https://pozovimajstorabgd.tumblr.com/post/632720741106958336/koronu-popravljam-kada-mo%C5%BEe-tv-prva-da-mi