Oprema za grejanje Beograd cena

Oprema za grejanje Beograd cena

Oprema za grejanje Beograd cena COVID – 19 zaštita na terenu 062 88 95 111

OPrema za grejanje obuhvata mnogo toga. Zavisi o cemu bi govorili, ta oprema moze biti oprema za zavarivanje cevi i radijatora, oprema za dopunu vodom sisteme grejanja, ooprema električara za etažno grejanje i održavanje sistema, montažu… tako to biva sa majstorima u Beogradu…pozovete jednog, pozovete drugog majstora i ne dobijete odgovor i onda počnete da tražite bilo koga samo da pomogne oko kvara na grejanju, kvara oko grejača na bajleru, električnom šporetu ili TA peći, zameni ili montaži, nekom servisiranju i zameni termostata bilo blutut ili digitalnog! Jedan takav poziv obično ovako zvuči:“Dobar dan, da li sam dobio majstora električara? Majstore hitno mi je potrebna pomoć oko grejanja, električarska usluga, TA peći...kada možete da dođete molim Vas na Zvezdaru?“. Tv Prva je organizovala emisiju u kojoj je majstor Toma ucestvovao, sigurno ste je gledali….Oprema za grejanje Beograd cena!

Oprema za grejanje Beograd cena 24h

Oprema za grejanje Beograd cena 24h

Zima je, velika nervoza kad nema grejanja u kuci..TA peci i razne grejalice cesti su nacini grejanja ili dogrevanja prostorija…Molba da majstor hitno dodje jer TA pec ne zagreva dobro. Majstor dolazi, konstatuje da je pregoreo jedan grejac. Mali problem je da bi se zamenio, mora da se ohladi pec, mora da izduvavanjem  ohladi akumulacione opeke, pa tek onda da zameni grejac, znaci tek za oko 10-ak sati, a da za to vreme punjenje bude iskljuceno. Druga intetvencija sastojala se u zameni prekidabca na kvarcnoj grejalici, cest je kvar zbog losih kvaliteta.

ŽIVELI BEOGRADSKI MAJSTORI

Sve u svemu za MAJSTORE NEMA ODMORA, bilo zimi, bilo leti, kvarovi se „radjaju“, a majstori su tu da probleme resavaju….Sto rece jedan nas “ Ne plasim se ni jednog kvara dok ima MAJSTORA DA TO POPRAVI“…..i to je to, ziveli majstori…