Majstor za grejanje Čukarica 011

Majstor za grejanje Čukarica 011

Majstor za grejanje Čukarica 011 NONSTOP 0628895111 majstor Toma

Grejanje je jako bitno  i ako je potreban majstor na Čukarici ili bilo gde u Beogradu onda ste na pravom mestu! Pored popravke i servisiranja grejanja u Beoradu i na Čukarici koje obuhvata zamenu ekspanzonog suda, cevi za grejanje, radijatora, termostata grejanja, grejača od 2KW ili 3 KW, obavljamo i ostale usluge majstora elektirčara kao što su postavlajenj LED rasvete, strujne instalacije, zamene osiguračke table i popravke bojlera, TA peći i ugradnje grejača u kaljeve peći. Hausmajstor Toma vrši usluge montaže i demontaže kao i servisiranja i popravke kučnih aparata i aparata bele tehnike a jedan od specijalnosti mu je i ugradnja video nadzora u Beogradu i sigurnosnih kamera. 150 minuta TV PRVE, Jutarnji program TV PRVA, kao i TV B92 su naši saveznici kao i mnogi oglasi kao što su kupujemprodajem i halooglasi, sasomangeMajstor grejanje Stari Grad kao i grejanje na Vračaru, majstor na Novom Beogradu, sve su to slične aktivnosti koje su tu da pomognu našim sugrađanima. Na Zlatiboru se majstor za grejanje takođe može preko nas pronaći ili na sajtu uslugeZlatibor.rs. Majstor za grejanje Čukarica 011!

Majstor za grejanje Čukarica 011

Čukarica Beograd ne greju radijatori, ne radi elektirčni kotao, ugradnja WIFI termostata na grejanju – Majstor za grejanje Čukarica 011

Majstor za Električne kotlovie Čukarica

Bitno je ZNATI da KONDENZACIONI kotlovi  regenerisu vise toplote kroz veliki IZMENJIVAC toplote, koja bi se inace „bacila“ u okolinu kroz dimnjak ( kod konvencijalnih gasnih i električnih kotlova)…Znaci da KONDENZACIONI KOTLOVI izdvajaju VISE TOPLOTE iz istog goriva koji koriste u POREDJENJU sa konvencijalnim Grejnim Telima….tj DA STEM GUBI manje toplotne energije kroz DIMNE gasove…

TIPOVI KONDENZACIJE I KONVENCIONALNIH GREJNIH KOTLOVA
Postoje DVA TIPA:
a) Samo  GREJANJE:
Slicni su starim ,tradicionalnim kotlovima, ukljucuju POSEBAN rezervoar za STV i pratecu opremu. Odlican je ako se ima dovoljno MESTA sa smestaj pratece opreme i ako se ima potreba za CESTIM otvaranjem vise SLAVINA odjednom, jer pritisak vode NECE opadati i nece se ostati bez TOPLE vode…..
b) KOMBINOVANI:
Pdlicni su ako se ima OGRANICENI prostor u stanu. Kombinovani kotlovi su najkompaktnija opcija, ne zahtevaju dodagni rezervpar za STV, tako da se mogu SMESTITI  u kuhinjski ormar, a ST voda se na zahtev dobija difekno iz mreze.
Oni su NAJBOLIE resenje za stanove koji imaju do dva kupatila (jer ukoliko su otvorene vise slavina dolazice do smanjenje PRITISKA vode…)

@tomamajstor

Reply to @derelekriker #foryoupage #fyp #fy #foryou #majstor #beograd #elektricar #bojler #grejanje

♬ original sound – Toma Majstor