Grejanje Beograd 24h cena

Grejanje Beograd 24h cena

Grejanje Beograd 24h cena servis popravka 062 88 95 111

Grejanje u Beogradu je često traženo a verovatni razlog zašto ste i vi ovde je taj što tražite majstora za grejanje u Beogradu, majstora za grejanje na struju, za električne kotlove i radjatore, popravku i premeštanje radijatora i grejanih tela kao i mogućnost daljinskog isključivanja i povezivanja sa električnim kotlom ili kotlom na gas! Majstor za grejanje je neprestano u modi da se tako izrazim. Grejanje, kada zagude dani zime, snegova i kiša, temperatura u minusu postaje SUPER MAJSTOR! Tada ne pitaju mušterije šta košta već samo dajte dođite molim vas! Naravno, majstor Toma se trudi da svima pomogne, zaista je majstor koji bi radio i 24h kada bi mogao. Dan, noć, jutro i veče, majstor koji dolazi i vrši usluge popravke grejanja, električnih kotlova, zamene grejača i TA peći, izolacija i termostata, ukoliko pumpa na radi majstor je tu u Beogradu,  digitalnih termostata, rešavanje problema sa gasnim kotlom u Beogradu, problem sa radijatorima ili grejanjem uopšte...Grejanje Beograd 24h cena! TV PINK, TV PRVA, halooglasi, sasomange ili kupujemprodajem mogu učiniti da nas pronađete lako i brzo! Servisiranje elektirčnih kotlova na Zlatiboru je takođe naša usluga non stop pored usluga održavanja apartmana na Zlatiboru!

Grejanje Beograd 24h cena akcija!

Majstor za grejanje dolazi 00 do 24h i popravlja, servisira, ispušta vodu iz sistema grejanja u Beogradu! Grejanje Beograd 24h cena akcija!

Majstor za grejanje u Beogradu

Grejanje u Beogradu je organizovano u više segmenata:

1. Centralno grejanje (obično kažemo toplana) koje je i najzastupljenije i za koje majstor Toma takođe ima ingerencije, prepravku i premeštanje radijatora, ugradnju centralnog grejanja ili ispuštanje vode iz sistema
2. Etažno grejanje na struju koje obuhvata električne kotlove, kotlove na struju koji su specijalnost majstora Tome. Vrši popravku i servis električnih kotlova svoh vrsta, od Termomonta, Nemačkog Vaillanta, ALFA električnih peći i kotlova
3- Segment je grejanje na čvrsta goriva kao što su drva, ugalj, lož ulje ili pelet. Ovde takođe imamo intervencije u vidu regulacije vode u sistemu, popravke i zamene ekspanzionih sudova, ugradnje radijatora i slično. Pored toga, sve češće se ugrađuju digitalni termostati na daljinu i njihovu ugradnju i podešavanje majstor Toma radi više nego perfektno!
Za sve potrebne intervencije i kvarove pozovite 0628895111 Toma majstor!

Električni kotlovi grejanje na struju

Ako govorimo o električnim kotlovima i grejanju na struju onda neminovno dođemo do usluga koje majstor Toma, električar, majstor za grejanje na struju može da pruži i servisira tj. popravi:

 • ELEKTRICNI KOTLOVI ZA GREJANJE
 • KOTLOVI NA GAS
 • KOTAO NA PELET
 • KOTLOVI NA CVRSTO GORIVO
 • KOTLOVI NA PELET I CVRSTO GORIVO
 • KOTLOVI NA TECNO GORIVO
 • VRELOULJNI KOTLOVI ZA GREJANJE
 • OPREMA ZA KOTLOVE

Pored gore navedenih vrsta kotlova moramo naglasiti da majstor Toma radi sa svim vrstama električnih i gasnih kotlova kao što su Termomont, Vaillant, Ferroli, ECOSPAR, BOSCH i ostali…Usluge i servisi obuhvataju:

 1. popravku i zamenu sigurnosnog ventila,
 2. povezivanje radnog termostata na daljinu i njegovo regulisanje i štelovanje
 3. Zamena ekspanzione posude tj. ekspanzionog suda koje je opisamo u više faza u nekom od ranijih članaka
 4. Popravka elektro kontaktora
 5. Štelovanje ili zamena sigurnosnog termostata
 6. Automatsko lonče
 7. Zamena termo manometra
 8. Zamena staklenog osiguraèa
 9. Zamena kućišta staklenog osigurača
 10. Zamena elektro ventila, spojnica ili prekidača
 11. PIP slavina zamena
 12. Promena cirkulacione (toplotne) pumpe

Majstor za TA peći grejanje

Električarske usluge kada govorimo o TA pećima i popravkama su svakodnevne. TA peći i ugradnja ili zamena grejača u 2KW, 4KW ili 6KW TA pećima se obavlja od strane majstora Tome veoma odgovorno. To podrazumeva da se u vreme COVID 19 epidemije dolazi isključivo sa maskom i sprovode sve epidemiološke mere zaštite. TA peći od stvari za popravljanje imaju grejače, zamenu ili promenu termostata, premeštanje TA peći, zamenu i promenu izolacije…

Majstor za kaljeve peći grejanje Beograd

Kaljeve peći se nalaze u nekim domovima i dan danas. Beograđani koji ih nisu razidali se veoma često odluče da ugrade grejače i time zadrže tu lepu građevinu a da je naprave funkcionalnom za dalje grejanje na struju. Obično jedan ovakav posao, intervencija na grejanju da kažem podrazumeva da majstor Toma sprovede kabel od najbliže utičnice ili svetla odakle uzima struju i sprovede do kaljeve peći. Ugradnjom grejača od 2KW ili 4KW vi ćete jednostavno uživati kada se kaljeva peć nagreje!