Majstor za grejanje na struju Beograd

Majstor za grejanje na struju Beograd

Majstor za grejanje na struju Beograd hitne intervencije 0628895111

Grejanje na struju i majstori ya kvarove, popravke i hitne intervencije na grejanju u Beogradu su sve ređi a može se reći kako se uvode evropske mere slobodnog tržišta skoro da ih i nema! česti su pozivi tipa: „Dobar dan majstore! Da li možete hitno da dođete na Novi Beograd da pogledate zašto nemam grejanje, imamo malu bebu a etažno grejanje nam ne radi?“ ili „Dobro veče! Da li sam dobio majstor Tomu, električara, majstora za etažno grejanje? Znam da je kasno ali Vas molim da dođete ako je ikako moguće, platićemo!“. Eto dragi Beograđani, ustajem nekada i u pola noći što se kaže i odlazim na intervenciju da pomognem ljudima…iskreno, to mi je relativna novčana satisfakcija jer niko ne može da vam plati san, zdrav period spavanja i odmora…i sami znate! A sa druge strane, električar, majstor za grejanje u Beogradu, Zemunu, Novom Beogradu, svuda je tražen enormno! TA peći, grejan je sezona, ugradnja grejača u kaljeve peći i slično…popravka i premeštanje radijatora, zamena izolacije na TA pećima, popravka grejalica i sitnih grejnih telaTV PRVA me je nedavno ugostila i ja volim da kažem: AKo je TV PRVA mogla da mi veruje onda možete i vi :)! Majstor za grejanje na struju Beograd non stop kao i na kupujemprodajem i Google!

Majstor za grejanje na struju Beograd 24

Majstor za grejanje na struju Beograd 24

NIKAD SE NE ZNA A KORISNO JE ZNATI

Zima se polako a sigurno pridruzuje svima u stanu..Grejanje nam je svima vazno koliko i hrana. Dosta domacinstava se greje ili dogreva elektricnim grejnim telima. Nedno od njih su i GREJALICE, najcesce KVARCNE grejalice. Zahvalne su jer ne traze neko posebno odrzavanje, ali se mahom koriste kada je skuplja struja.
Problem nastane pojavom kvara koji se manifestuje kroz:
– da neki odgrejaca „crkne“,
– da prestane kompletno da greje,
Sta mozemo uraditi?


Ako imamo malo majstorske krvi mozemo saminesto preduzeti. Obicno za svaki grejac postojii PREKIDAC koji nacesce zataji.Zameniti novim i prolem resen. Ako je i grejacpregoreo, u prodanji ihima i s malo umesnosti, zameniti ga.
A moze zatajiti i radni-temperaturniTERMOSTAT  koji mozenacisto pregoreti, a moze i popustiti – pa iskljucuje i na MAX polozaju iako je T ispod 15-ak stepeni C. Lek je zameniti ganovim ili ga izbaciti tako sto elektr.vodove sa Tst spojiti spojnicom i obezbediti da nenapravi spoj sa masom…
A ako sami to ne smemo brckati, druga opcija pozvati majstora, ne na ice i pice nego da POPRAVI kvar na Zlatiboru