Ugradnja fidove sklopke majstor Beograd

Ugradnja fidove sklopke majstor Beograd

Ugradnja fidove sklopke majstor Beograd cena 24h 0628895111 Toma

Potreban je električar u Beogradu za zamenu ili popravku FIDOVE SKLOPKE. Električar Toma je majstor starog kova. DOlazi na vreme, ne konzumira žestoka pića i alkohol a ujedno i ne pije kafu tako da vrlo brzo i precizno završi posao. Ovo je imalo šaljivi ton ali je i čista istina! Fidove sklopke iliti FID sklopka je zapravo zaštitni uređaj diferencijalne struje. Danas majstor električar ne postavlja električnu instalaciju bez Fidove sklopke. Dans je i propisano zakonom da svaka nova strujna i električna instalacija mora imati FIDOVU SKLOPKU. Funkcija FID (RSD) sklopke je zaštita od električnog udara. Ukoliko dođe do neposrednog ili posrednog dodira ili nekog vodenog proboja onda dodatna zaštita (zaštita od požara) nastaje tako što FIDOVA SKLOPKA izbaci strujno kolo i onemogući izbijanje strujne panike. Pod neposrednim dodirom se podrazumeva da neka osoba ili domaćin se uhvati za goli provodnik pod naponom, a posrednim dodirom se smatra da neka osoba dodiruje provodne delove koji su se pod naponom. Ugradnja fidove sklopke majstor Beograd! Pored popravke ili montaže FIDOVE SKLOPKE, majstor Toma se bavi grejanjem na struju, toplotnim pumpama, električarskim uslugama, ugradnjom LED rasvete, popravke bojlera protočnih ili običnih…Vezano za elektriku, bitno je znati da se bavimo i ugradnjom i montažom VIDEO NADZORA, wifi kemra,sigurnosnih sistema. Bela tehnika je takođe uvek potreban za popravljanje i servisiranje tako da i tu možemo pomoći posebno za veš mašine!

Ugradnja fidove sklopke majstor Beograd

Ugradnja osigurača automatskih ili zamena razvodne table, zamena ili promena FIDOVE SKLOPKE. Ugradnja fidove sklopke majstor Beograd cena.

@tomamajstor

#for #foryou #foryourpage #majstori #beograd Majstor za grejanje 0628896111 – električar Beograd 24h, #servis #popravka #grejanjebeograd

♬ original sound – Toma Majstor

FIDOVE SKLOPKA majstor Beograd

Ako u kući imamo FIDOVU sklopku koja zbog raznih uticaja može da isključi struju , a odsustvujemo više dana, a imamo pun zamrzivač hrane, mesa koje može da se kuvari bez struje, obezbedimo komšiju ili prijatelja koji će nadgledati povremeno kuću, struju i uređaje.
Snalaženje, preventiva, mala verovatnoća, edukacija, tu nam je spas..

Ugradnja fidove sklopke majstor Beograd