Ozracivanje sistema grejanja Beogradski majstor 24h

Ozracivanje sistema grejanja Beogradski majstor 24h

Ozracivanje sistema grejanja Beogradski majstor 24h COVID – 19 zaštita non stop 062 88 95 111

Nekada je bilo lako…grejalo se na drva u domaćinstvima a onda je Beograd postao velegrad…niko sada ne bi nosio drva u stan pored gradskih toplana ili etažnog grejanja na struju? Vrlo često mogu dobiti poziv tipa:“Majstore dobar dan! Kako se radi ozračivanje sistema grejanja, da li radite te stvari? Jel možete da dođete na Čukaricu?“ ili „Majstor Tomo jeste Vi? Gledao sam Vas na Tv prva, htela bi da dođete kod mene kada zakažete i proverite sistem za grejanje, imamo na struju, etažno grejanje!“. Takav je moj svaki dan otprilike, radni dan da naglasim! Majstor električar, majstor za grejanje, jrejanje na struju, TA peći, radijatore, elektirčne kotlove popravljam i radim sa svojim majstorima…Tv prva me je ugostila i jako sam ponosan i zahvalan sa druge strane jer me sada još više ljudi poznaje i čulo je za mene! Ozracivanje sistema grejanja Beogradski majstor 24h i dolazim HITNO, BRZO, u pola dana i u pola noći! Dolazim u sve delove Beograd i Zemuna, okoline…kupujem prodajem, TV prva, Google…amazon majstorija! 062 88 95 111 Toma električar, grejanje, protočni bojler, ugradnja digitalnog termostata daljinskog!

Ozracivanje sistema grejanja Beogradski majstor 24h cena hitno i brzo

Ozracivanje sistema grejanja Beogradski majstor 24h cena hitno i brzo

Tacno je da se ne moze poznavati sve, razumeti se u sve i svasta, ali NE SKODI da se ponesto zna o svakom uredjaju koji koristimo, nacin upotrebe, na sta treba paziti pri upotrebi, bezbednosne mere, sta dovodi do brze amortizacije i kvarova. I da mozemo neke osnovne kvarove i da odklonimo.

TA peci i razne grejalice:

Osnovne predostrozne mere su protiv izbijanja POZARA, posebno kod GREJALICA, obzirom da se dosta domacinstava bar dogreva njima. Bitno je da su bezbedno udaljene od predmeta koji se mogu zapaliti, ne ostavljati ih ukljucene kad nismo u prostoriji, prikljucni kablovi, posebno PRODUZNI, da su kvalitetni, utikaci-uticnice ispravni…

Zlatibor apartmani i usluge 24h!