Koliko košta popravka grejanja

Koliko košta popravka grejanja u Beogradu

Koliko košta popravka grejanja Beogradski majstor COVID 19 zaštita 24h 062 88 95 111 Toma

Prava je enigma obično kada se pozove majstor za grejanje ili električar u Beogradu koliko će koštati popravka. Zato su mušterije znatno uplašene pri svakom pozivu jr ne znaju šta ih čeka? Da li će biti dranje od cena ili će pak pasti u milost nekog majstora kao što je majstor Toma, majstor za grejanje na struju i  električne kotlove, majstor za radijatore, TA peći, ugradnju grejača u kaljeve peći, LED rasvetu, struju, ugradnja WIFI termostata i daljinske blutut, popravka protočnog bojlera SIEMENS ili BOSH…Majstori su sami po sebi čudna fela. Kada su jako dobri onda često znaju da drže jake cene dok sa druge strane oni koji su slobodni i jeftini vrlo često upropaste grejanje ili naprave neki kuršluz u stanu pa posle vas više košta dara nego mara što bi rekli naši ljudi. Zato nemojte eksperimentisati i pozovite majstora koga vam je preporučila komšinica ili rođak koji su već imali lepa iskustva sa tim majstorom i ne rizikujte da vam se pokvari grejanje, izgore osigurači u stanu, pregori TA peć ili membrana na elektirčnom kotlu. Sve je to jako bitno da upamtite. Koliko košta popravka grejanja! Majstor Toma je često bio gost emisijamam na TV PRVA, Explozivu, TV pinku i pričao o problemu fiskalizacije i prevremene najave cene koliko će koštati popravka pojednih kvariva koja se mora reći unapred mušterijama. Na Zlatiboru je situacija još gora po pitanju cenovnika majstora jer se tamo toliko gradi i ne pita se cena majstora.

 

Koliko košta popravka grejanja cena!

Po pozivu majstora za grejanje uvek ste u strahu koliko će vas majstor „rebnuti“ i da li ćete imati. Koliko košta popravka grejanja cena!

Cenovnik majstora za usluge

Cenovnik usluga mora biti transparentan. To će od Nove godine 2022, biti standard i nadalje će majstori morati unapred da daju predračun šta će uraditi i koliko će to koštati tako da će sada doći d manjih malverzacija. Neki cenovnici se kreću okvirno jer je nemoguće u dinar preračunati šta će se dogoditi kada se krene raditi na terenu:

elektricar beograd karaburma – 2500 rsd
elektricar novi beograd – 3000 rsd
haus majstor beograd cene – od 3000 rsd
etazne peci za centralno grejanje – 9000 rsd
etazno grejanje na pelet – 5000 gorionik
peci na centralno grejanje – 4000 rsd
premestanje radijatora u stanu cena – 6000 rsd
cenovnik centralnog grejanja – od 4000 rsd
radijatori za centralno grejanje cena – 7000 rsd
Haus majstor – 3500 rsd
parno grejanje – 7000 rsd
LED osvetljenje – 3600 rsd
TA peci – 5000 rsd
Kaljeve peci – 9000 rsd
Kucni majstor – 2000 rsd
Etazno i Întralno grejanje  – 6000 rsd
kotlovi na struju – 8000 rsd
elektricni kotlovi – 8500 rsd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.