Bojler 80 litara montaža Beograd

Bojler 80 litara montaža Beograd majstor

Bojler 80 litara montaža Beograd akcija električar non stop 062 88 95 111

„Bojler, majstor nam treba u Beogradu, koga da pozovemo?“. „Majstor za bojlere, električar Beograd? Da li možete hitno da dođete da ne dođe do eksplozije bojlera u kupatilu jer nam je termostat pokvaren a imamo i malu bebu…“…Ovo su smao jedan od dilema i ptanja koja postavljaju ljudi kada me zovu. TV prva je napravila prilog sa majstorom Tomom o ugradnji bojlera, potrebnim koracima za ugradnju i montažu. Bojler je potrbeno kupiti u nekoj od elektro prodavnica! Bojler 80 litara montaža Beograd! Nakon kupovine adekvatnog bojlera u prodavnici, 50 litara, 80 litara ili većih bojlera od 120 litara pristupa se njegovoj montaži i povezivanju na strujnu instalaciju. Potrebno je detaljno proveriti ceo kućni sistem instalacije pre montaže da se ne desi da dođe do strujnog udara ili eksplozije kao što se deilo skoro sa onim mladim bračnim parom! Povezivanje na prekidač za kupatilo, električnu instalaciju odrađuje hausmajstor električar Toma koji pored toga vrši i popravku grejača, zamenu lustera i montažu, popravku električnih šporeta, grejalica, TA peći, kaljeve peći grejače, etažnog grejanja i električnih kotlova za grejanje na struju! TV PRVA je naša televizija koja je ugostila majstora i ako ona može da mu veruje onda možete i vi dragi Beograđani!

Bojler 80 litara montaža Beograd akcija 24h

Bojler 80 litara montaža Beograd akcija 24h

Tersmostat bojlera 80 litara ili 50 litara

Klasicni Termostat vraca se u radno stanje preko „prekidaca“ .Dok se ne vrati u radno stanje nece dati ZSK. On govori da nesto nije u redu sa bojlerom i dok se uzrok pregrevanja vode ne odkloni, on ce „izbacivati“, tj prekidace strujno kolo i struja se nece koristiti.
Danas kod bonlera su Tst kompaktni, u jednom je i radni izastita…U svakom slucaju ako se utvrdi kvar na Tst, zameniti ih, vodeci racuna kako su sonde fabricki postavljene, tako ih i postaviti ( kod odvonenih Tst, sonda radnog ide iznad, a ZTst ispod, i ucvrstiti da se ne spustaju)…