Akcija hitno dolazak majstora Beograd cena

Akcija hitno dolazak majstora Beograd cena

Akcija hitno dolazak majstora Beograd cena COVID 19 ZAŠTITA usluge Beograd 0628895111

Hitno mi je potreban majstor u Beogradu, gde da ga nadjem, jel imas neki broj telefona? Tako često počinje priča telefonom ili uživo sa prijateljem kada imate problem sa grejanjem, potreban vam je hausmajstor Beograd, električar, majstor za grejanje na struju ili popravku TA peći, bojlera, šporeta, električne instalacije….Iz razgovora ako dobijete broj majstora dobro je ali danas je lako pronači majstora i na internetu, pretragom na Googlu, oglasima kupujemprodajem ili halooglasima ili preko TV sajtova…Pozovi majstora je naš sajt preko koga možete naći Tomu majstora i popraviti sve kvarove vezane za električarske poslove, etažno grejanje na struju, električne kotlove i električne šporete…Akcija hitno dolazak majstora Beograd cena danju i noću! Video nadzor ugradnja i montaža u Beogradu je takođe naša delatnost!

Akcija hitno dolazak majstora Beograd cena

Akcija hitno dolazak majstora Beograd cena

Električni šporet hitna popravka

El.sporet zna cesto da zataji, posebno u ovo vreme  „obrt kapitala“, kad je vek trajanja uredjaja malo duzi od garantnog roka. To jos vise namece potrebu da sami  mozemo nesto i popraviti…


– Cesti kvarovi su da pregore grejaci rerne, ringle, Tst za rernu ili da stradaju prekidaci…
Ne pece rerna, sumnja prva je na grejace. Iskljuciti struju, odvojiti zadnji poklopac, unimerom proveriti gornji i donji grejac ( odvojiti el.vodove od grejaca), ako nema ZSK ili „treperi“  zameniti grejac. S malo umesnosti, izvaditi grejace, lakse ili teze, zavisno od tipa…Proveriti da li ne probija  na masu-uzemljenje, tako sto jedan pipak unimera prislonimo na masu, a drugim dodirujemo  prikljucke nule-faze, pa ako na OM podrucju ne pokazuje ZSK, onda je u redu, a ako pokazuje onda traziti gde probija na masu (moze biti ringla ili grejaci rerne, a cesto pogotovu na selu  misevi izgrizu izolaciju el.zica i napravi se kontakt vodova nule-faze sa masom sporeta….Mogu ostetiti i termoizol. (stakl.vunu), te obavezno ta mesta zanoviti staklenom vunom!

@tomamajstor

♬ original sound – Toma Majstor


https://www.instagram.com/p/CWJN_vYKMlG/