Grejanje Beograd majstori cena 2021

Grejanje Beograd majstori cena 2021

Grejanje Beograd majstori cena 2021 servis i popravka COVID – 19 zaštita 062 88 95 111

Grejanje Beograd majstori! Često traženo u pretragama mogih naših Beograđana. Zima na vratima a grejanje ne radi ili se desi da je kotao nešto zakazao, radijatori su mlaki ili pak termostat ne uključuje? Šta uraditi ne znate ni sami, znate samo da trebate pozvti majstora u Beogradu. Potreban vam je neko ko zna da popravi električni kotao, grejanje na struju, zameni ventil ili ispusti vodu u sistemu i zavrne ventile…potreban je majstor za TA peći, majstor za grejalice, neko ko će sve to uraditi na vaš poziv tipa: „Ne radi nam grejanje majstore, mi smo na Voždovcu, ako možete odmah da dođete, imam malo dete u stanu i smrzli smo se…“. Majstor Toma je električar, majstor za grejanje i dolazi u svakom trenutku, svakog dana čak i nedeljom! Oglasima ga možete naći ili preporukom, TV stanice ga reklamiraju jer je dobar kao i neke novine u Beogradu…sve u svemu, NEĆETE POGREŠITIIIII….Grejanje Beograd majstori cena 2021

Grejanje Beograd majstori cena 2021 non stop danju i nocu 24h

Grejanje Beograd majstori cena 2021 non stop danju i nocu 24h

Majstori za grejanje BEOGRAD

Avaj, grejanje ne radi u stanu, hladno je i tmurno, sneg pada a temperatura u stanu 15 stepeni, upalio crveno, električni kotao se muci da radi, krene pa stane…Hica, smrznućemo se u stanu na Slaviji….
Majstor stize, pregledom konstatuje da je „crko“ startni relej kompresora-motora, menja ga i resava veliki problem domacici ( domacin se mnogo ne sekira, on samo jede kad domacica spremi jelo). …Usput poducava korisnike na sta treba da obrate paznju kod etažnog grejanja: da Termostat uklj-isklj, da ne gori crvena indikacija na ekspnzionom sudu i instalaciji, da prekidac za uključivanje i isključivanje nesmetano radi i da koriste termostat koji je digitalan, daljinski ( 2-3 sata pre i toliko posle uključenja će biti pretoplo u stanu hahahhaha). Na Zlatiboru je slična situacija, grejanje se popravlja i uključuje sporadično, čišćenje i održavanje apartmana…Nakon svega gore iznetog treba reći i naglasiti ukoliko imate problema da vam ne greju radijatori ili TA peć u Beogradu ili okolini, ukoliko su vam mlaki radijatori, ukoliko električni kotao ili kotao na pelet ne radi kako treba, neki ekspanzioni sud onda pozovete 062 88 95 111 i dolazi majstor Toma da sve to sredi!