TA peći transport majstor Beograd 24h

TA peći transport majstor Beograd 24h

TA peći transport majstor Beograd 24h

TA peći transport majstor Beograd 24h

TA peći transport majstor Beograd 24h cenovnik COVID – 19 predostrožnost 062 88 95 111

Zima je pred vratima ako čitate ovaj tekst u sadašnjosti:) Problem grejanja je uvek prisutan a posebno se intezivira kada dođe zima ili najesen. Izuzetno je važno da na vreme pozovete majstora koji će rešiti sve vaše probleme vezano za grejanje, električarske usluge, ugradnju osigurača i LED rasvete, etažnog grejanja na struju ali i spcijalnost a to su TA peći! TA peći transport majstor Beograd 24h je svakodnevni zahtev mušterija! Često se poziv odvija ovako: „Majstore dobar dan!, Potrebno je da mi pregledate TA peć, kada možete da dođete?“ ili „Majstore, TA peć mi je u sobi i mora da se premesti, transportuje u drugi stan, da li možete to da uradite?“. Odgovor je uvek sa moje strane“ Naravno, dolazim HITNO I BRZO! Google nam je pomoćnik! TV PRVA mi veruje pa možete i vi dragi Beograđani! Zamena izolacije na TA pećima je takođe segment koji se uradi prilikom rastaljanja TA peći! Vlasnici često žele da imaju termostat na daljinski i onda naruče ugradnju i nabavku jednog takvog termostata koji ja ugradim! Oglasi Beograd se često pominju kao mesto gde možete pronaći više o svemu i majstorima i delovima za TA peći!

TA peći transport majstor Beograd 24h

TA peći transport majstor Beograd 24h

Etažno grejanje na struju je, pored CG, najzastupljenije u Srbiji, bar u urbanim stedinama

Troskovi zavise:

– ostrine zime, broja dana kada grejemo,
– cene struje jer nije najeftiniji energent,  iako je cist i lak za potrosnju…
Nove TEHNOLOGIJE omogucavaju da se grejanje „natihta“, tj,programira kada ce se grejanje ukljucivati, npr. ujutru paliti pre nego ustanete ili daljinskim komandama (android ili ios telefona) upalite grejanje sa sluzbenog puta iliz bilo gde kada ste van kuce-stana…TA peći transport!

TA peći su jako dobra i možda još uvek nepevaziđena grejna tela. Ključ leži u akumulacionoj snazi TA peći. Pune se na jeftinoj struji a onda izduvavaju 16 sati na skupoj koristeći samo ventilator jer se prethodno cigle nagrejale koristeći struju za punjenje noću! Na taj način dobijemo jedno jako rentabilno grejanje koje će nam svima jako dobro doći u predstojećim hladnim danima. Problem se javi kada je potrebno transportovati TA peć jer su prilično teške i zahtevaju da se prethodno rastave. To podrazumeva kompletno otvaranje i odvajanje cigle i grejača, izolacione staklene vune koa i električne instalacije grejača. Kada vlasnik TA peći odluči gde želi da se premesti TA peć onda se pristupa njenom transportovanju! Hausmajstor Toma, električar i električarski majstor, majstor za grejanje na struju vrši sva ta premeštenja! Usluge na Zlatiboru se često traže pa pozovite!

2 Comments
 • Pingback:Priprema TA peći za zimu majstor Beograd | Pozovi majstora Beograd
  Posted at 23:11h, 14 октобар Одговори

  […] uglavnom vizuelnu proveru. To podrazumeva da pregledom ustanovite da li je spolja sve u redu sa vašom TA peći! Ako nema oštećenja, ako je termostat stabilan i nije kabel oštećen onda bi trebalo da je sve u […]

 • majstor Toma
  Posted at 12:10h, 15 октобар Одговори

  Sve odradjeno po dogovoru u subotu, cena jako pristojna, poyovite necete pogresiti!

  Darko

Post A Comment