Haus majstor hitne intervencije 24h

Haus majstor hitne intervencije 24h

Haus majstor hitne intervencije 24h

Haus majstor hitne intervencije 24h

Haus majstor elektricar Beograd, hitne intervencije 24h akcija, etazno grejanje, LED rasveta 0628895111

SAM SVOJ MAJSTOR. Haus majstor za vas 24h AKCIJA! 062.8895.111 Toma elektricar, grejanje! Za mnoge kvarove u kuci – stanu, Stari Grad, Zvezdara, Beograd, Zemun, Novi Beograd, Surcin, Vozdovac… cesto nije nuzno zvati majstora,a cesto ga ne mozemo naci ili nije u mogucnosti doci brzo, te je to prilika, uz malo umesnosti i uprnosti, postati svoj MAJSTOR….Kao na primer Toma majstor! Haus majstor hitne intervencije 24h i dolazi na svaki poziv, HITNO I BRZO!  Hausmajstor hitne intervencije 24h!  Dobijate odgovor na vase pitanje kao sto je:

Treba mi elektricar beograd karaburma, elektricar novi beograd, haus majstor beograd cene, etazno grejanje, premestanje radijatora u stanu cena, cenovnik centralnog grejanja, radijatori za centralno grejanje, parno grejanje, ugradnja LED rasvete. Haus majstor, grejanje etazno na struju, centralno grejanje, parno grejanje, LED osvetljenje,TA peci, kucni majstor,elektricar, Kaljeve peci ugradnja grejaca, Kucni majstor 24h. Toma elektricar pored toga radi i etazno i centralno grejanje, popravlja kotlove na struju, elektricne kotlove, HAUS majstor, Beograd majstori cena, koji je najbolji kotao na pelet ili tvrdio gorivo.

Etažno grejanje električni kotlovi, kotlovi za centralno grejanje cena i majstori. Cesto ljudi traze ukkoliko su im pokvareni stari kotlovi na struju koliko kostaju gasni kotlovi za centralno grejanje? Elektricna instalacija, trofazna i monofazna struja, popravka stepenisnih atomata, LED trake namestanje po stanu u Beogradu, hauzmajstor beograd je ponekad nacin pretrage mada je neispravno izreceno!, Alfa plam kotlovi za etazno grejanje su u nasem narodu jako rasprostranjeni, bojler za parno grejanje a sve najjeftinije grejanje na struju! Ves masine servis!

Haus majstor hitne intervencije 24h

Haus majstor hitne intervencije 24h

Pored gore nabrojanih akcija i popravki, montaza i demontaza, servisiranja koje radi majstor Toma mozemo jos reci:

1) Zamena sijalice – Ako u kuci ili stanu Zemun, Stari Grad, Zvezdara, Beograd, Novi Beograd, Surcin, Ovca, Borca,Vozdovac tradicionalne sijalice, LED rasvetu primetili ste da njihov vek nije kao onih od pre 30-50 god, da je dosta kratak i da gotovo mesecno se mora zameniti neka pregorela sijalica….Pored toga da stvar bude opasnija one cesto pri pregorevanju eksplodiraju, izbace (pregori) osigurac, i jos gore ostane grlo sijalice u fasongu. Najbolje ih je zameniti LED sijalicama i napraviti lepu LED rasvetu u svom stanu u Beogradu! Haus majstor hitne intervencije 24h!

S malo umesnosti i slobode ucinite zamenu sami jer zvati majstora za takvu „malu“ uslugu je neracionalno za majstora i za vas dzep! AKo bas ne mozete, stari ste ili neuki, na kraju krajvea, tu je majstor Toma, elektricar Beograd! Mozete nastaviti po sledecim uputima:

– odvrnite OSIGURAC za svetlo
–  sa klestima (spicklestima), drzeci fasong jednom rukom, polako odvrnuti  ostali deo grla pregorene sijalice
– zavrnuti novu sijalicu, a sa malo vise para kupite i postavite „stedljive“ sijalice ( one od 10-12 vati isto daju svetlost kao i klasicne od 100-ak vati,  a trose samo 20-ak posto struje nego klasicna, a VEK TRAJANJA  mnogo mnogo duzi…)
– Proveriti da li je OSIGURAC ispravan, ako je pregoreo, zameniti ga orivinalnim uloskom iz prodavbice..nikako ne stavljati  „LICNE“ od bakarne zice ( samo kao privremeno reaenje do sutra,racunajuci da jedna LICNA  je jacine nekolimo ampera- za sijalicu 150 vati. Haus majstor hitne intervencije 24h odlican majstor akcija akcija! Korona free
Zavrnite osifurac, sijalica radi, MALI PROBLEM je resen…. Za nesto vece ili ako ne uspete sami pozovite me…vise o svemu na sledecm linku!