Elektricar Beograd cenovnik 24h akcija

Elektricar Beograd cenovnik 24h akcija

Elektricar Beograd cenovnik 24h akcija

Elektricar Beograd cenovnik 24h akcija

Elektricar Beograd cenovnik 24h akcija, ta pec, etazno grejanje na struju, ves masine, sudo masine, LED rasveta, bojler, elektricni sporet 062 88 95 111

ELEKTRICNA STRUJA, neizbezni problemi koji se javljaju iziskuju da morate da pozovete majstora Tomu, elektricara koji pored svoje porodice ima i vase musterije koje obilazi po pozivu. Vrlo cesto to moze biti i u sred noci ili u doba ove korone, corona virusa iliti COVID 19 koji cemo zajedno prevazici tj. POPRAVITI 🙂 Bez koriscenja struje danas je NEMOGUCE zamisliti zivot, ali to podrazumeva da se pored vatre mozemo i opeci, sto ce reci  da koriscenje struje postane nam RUTINA. ne smemo da izgubimo kompas i da dozovolimo STRAH da prevlada. Elektricar Beograd cenovnik 24h akcija i popusti kao i predostroznost, sto cesto dovede i do teskih POSLEDICA je jako bitna. Medjutim, ako imate problema sa osiguracima, topljivim ili automatskim onda je potrbeno pozvati 062 88 95 111.

Kada se govori o majstoru elektricaru onda cesto se i ne zna njegova oblast delatnosti, popravki koje on vrsi i radi. U to spadaju elektricni sporeti – popravka, servis i montaza istih, raznih proizvodjaca. Ringle su cesto u kvaru, rerne takodje,, dolazi do kvara na grejacima ili na kablovima i trofaznoj uticnici! Bojler! Bojleri koa nas nepresusni i neopodni kucni aparat je nezamenljiv! Jeste probali nekada dva dana bez tople vode da budete? Jeste? Tesko je…trebza zamena, montaza bojlera? Dolazi majstor Toma, elektricar iz Beograda ali popravlaj i AKCIJA AKCIJA amazon bilo gde u Beogradu, Zemunu, Novom Beogradu, bloku 45, Dorcolu ili okolini, Surcinu…Ciscenje od kamenca, zamena grejaca, resavanje problema na instalaciji…ta pec…ta kraljica toplote. Ta pec je grejno telo koje se nocu puni a danju reemituje toplotu! Popravak obicno obuhvata zamenu grejaca, ciscenje i zamena ventilatora, razgradjivanje ili premestanje iste. Ponekad je pokvaren termostat ta pec.

Elektricni kotlovi na struju, etazno grejanje, haus majstor Beograd cena, ves masine gorenje, masine za pranje sudova…vodoinstalaterb Beograd, sve su to nase delatnosti! Stepenisni automat…

Elektricar Beograd cenovnik 24h akcija

Elektricar Beograd cenovnik 24h akcija

a) Nije suvisno uvek imati na umu neke preventivne postupke kojih se drzati „kao pijan plota“ i primenjivati ih UVEK  jer cesto „naplata“ za rizicano postupanje, nebrigu, dovoljno „znanje“ pri koroscenju usluge koje nam pruza el.struja  dodje nakon duzeg vremena, a tada nam „kajanje“ ne pomaze mnogo….ali ucenje i  bogacenje makar i „osnovnim“ znanjem nikad nije suvisno i „ne skodi, a moze zatrebati“! Koja su to preventivna znajna koja trebamo „ama bas uvek primenjivati“?
– uvek imati i upotrebljavati ispravne elelktricne instalacije, bilo u STANU, KUCI, pomocnom objektu, sa produznim kablovima otd.
– svaki sumnjivi znak na elektricne inst. ( kao nagorela uficnica, nagoreli utikac, ostecena izolacija na el.vodu, cesto izbacivanje osoguraca, nesigurno ili nedostatak uzemljenja, nagoreo fason sijalicnog mesta isl. sumnjivosti), odmah otklanjati, ako mozete sami, ili pozvati majstora elektricara…
– Uputstvo za svaki elelektricni uredjaj i aparat detaljno prouciti pre upotrebe, sa bitnom „upozorenjima“ upoznati ostale korisnike, a ta Uputstva cuvati da bi, kad zatreba, ponovo mogli da procitamo neko vazno upozorenje!
– VLAGA  je jako  opasna za bezbednost pri koriscenju struje, zato aparate, utikace, uticnice kablove, prekidace, same uredjaje NE DODIRIVATI  mokrim rukama, ne stajati na mokroj podlozi, obezbediti da su te povrsine suve itd….
– posebno obracati paznju pri koroscenju pfoduz.ih kablova, posebno na otvorenom prostoru, van objekta, po mokrom i vlaznom terenu…Jako je potresno pricati kako se osecao varioc kada ga „tresla struja“, a on nikako da se istrgne iz „pakla koji nam moze prirediti struja“, naravno zbog nase nepaznje, zaboravnosti, neverovanja u opasnost ili neznanja, sve jedno….a takvih momenata bezbroj!

7 Comments

Post A Comment