Ta pec etazno grejanje na struju

Ta pec etazno grejanje na struju

Ta pec etazno grejanje na struju

Ta pec etazno grejanje na struju

Ta pec elektricar Beograd 24h, popravljam Koronavirus, COVID – 19 servis, popravka, montaza i demontaza 062 88 95 111 Toma

GREJETE SE NA TA pec? Nije suvisno znati malo vise od onoga da se zna! Nekada je dovoljno samo ukljuciti u struju i pustiti da izduvava topli vazduh. Navikli smo da TA pec i etazno grejanje na struju budu u sluzbi gradjanja. Ta pec etazno grejanje na struju i mislimo da je sve Bogom dato, da se nikada nece preokrenuti, Onda se svetu desi nesto kao sto se sada desava sa korona virusom pa se pokaze da moze i drugacije. Sta je to drugacije? Pa eto, moze da stane ceo svet! Moze da prestane svaka trgovina, druzenja, privreda. Sta u slucaju kada nemamo ni za hranu, prestaju plate, placanja…Nemate niotkuda zaraditi! Isto tako u domacinstvima se moze desiti vrlo lako da dodje do kvara na grejanju i to pogotovu u ovim zimskim, hladnim danima kada svi volimo da smo ususkani u stanovima i kucama u Beogradu, Zemunu, Novom Beogradu…Kada se desi neki takav kvar svi panicno, koa i sa koronavirusom, zovu majstora. Desi se da su svi zauzeti, prebukirani pa se tada kaze da majstori „lazu“.

Ne, nije to u pitanju! Desi se jednostavno da ne mozemo da stignemo na vise adresa i sva ta stanja da pokrijemo! Cesta su pitanja tipa: koliko kosta kotao za etazno grejanje? Etazno grejanje na struju za stan od 40 kvadrata koliko je? Kupujem ili prodajem kotao na struju, kazite mi majstore kome i za koliko? Elektricar cena po satu u 2020 godini, koliko se krece, koliko uzimate?  Koliko kosta ugradnja elekticnog etaznog grejanja i elektricnog kotla? To su standardna pitanja a ja, majstor elektricar Beograd, Toma, etazno grejanje majstor, LED rasveta, struja, osiguraci, grejaci…ne znam sta da odgovorim:) Kazme, pozovite me, 062 88 95 111 pa cemo sve srediti i tako i bude! Prodavnice opreme za grejanje Beograd, cena izrade mreze za grejanje, majstori za termoakumulacionu peci u Borči, Ovci, Surcinu, peci na pelet iskustva sve su to jos pitanja.

Ta pec etazno grejanje na struju

Ta pec etazno grejanje na struju

Evo neke stvari koje bi svaki korisnik trebao poznavati:
– Grejanje na struju spada u skuplje nacine grejanja, te to primenjivati ako se nema alternativni nacin grejanja!
– Grejanje na TA pec ISKLJUCIVO se nekako isplati ako se u domu ima DVOTARIVNO BRPJILO, jeftinija i skuplja struja, sa uklopnim satom, naravno ispravnim….
– To podrazumeva dalje da se TA pec PUNI  (akumulira toplotu) –  NOCU  kada je struja jeftina a danju se koristi samo IZDUVAVANJE – GREJANJE , u suprotnom grejanje je PAPRENO SKUPO!
– Zato treba proveravati UKLOPNI SAT, kada ukljucuje jeftiniju struju ( uvvece od 23.00   pa do 07.00  casova ujutru), pa ako je slucajno vrem edrugacije treba pozvati Elektrodistribuciju da nasteluje Uklopni sat!
– Proveriti UTICNICU (mono ili trofaznu) gde je TA pec prikljucena jer zbog velike snage peci, a slabog kvaliteta uticnica, moze se pojavitk nagorevanje, te takve treba ZAMENITK NOVIM!
– Dalje, svake 2-3 godine, a moze i cesce zaviyno od uslova gde pecradi, treba OCISTITI  VENTILATORE na TA peci (jedan ili dva zavisno od velicine peci) i USISIVACEM pokupiti sto bolje prasinu i vunastu MEMLU te omoguciti  jace i cistije izduvavanje toplog vazduha…
– Termostat za izduvavanje postaviti na polozaj da pri automatskom radu (isklj-ukljuc. duvanja)  odrzava  ZELJENU temperaturu u prostoriji, sto je najbolje proveravati na nekom TERMOMETRU posebno, ne gledajucina samoj oznaci na DUGMETU termostata za duvanje…..Zeljena temperatura u PROSTORIJI JE licna zelja i prijatnost, ali je SKUPO GREJANJE ako se zeli zimi biti u majici u stanu i da TA pec  obezbednuje temperaturu da nije hladno takvom korisniku….Ako nista drugo, posthjmo sto i propis u drzavi za centralno a grejanja propisuje zakonom (a to je  28-20 stepeni).

7 Comments
 • Milan
  Posted at 15:00h, 01 април Одговори

  Kućni mjastor Toma je prvo rekao da ne radi nameštanje regala ali se sažalio na moju majku, stariju ženu i došao…hvala Vam od srca Tomo, Vama i Vasoj ekipi majstora. Vi znate da sam ja preko ali kada dođem za neki mesec i prodje ova KORONA prokleta DUGUJEM PIĆE i VEČERU! Hvala još jednom…neću reći da je posao bio jako lak i brz i da nije skoro ni naplatio, samo dolazak….hvala hvala! Mama Vas hvali na sva usta, biće posla za Vas verujem!

  Milan

  • majstor Toma
   Posted at 15:03h, 01 април Одговори

   Ne brini Milane, idemo dalje, nek je zdravlja i srece!

 • Dmitar
  Posted at 15:01h, 01 април Одговори

  Majstor je i vise nego dobar i zasluzuje da ima posla covek. Ozbiljan i nadasve kutluran i poslovan! Hvala jos jednom!

  Dmitar

  • majstor Toma
   Posted at 15:03h, 01 април Одговори

   Hvala, pozdravite porodicu!

 • Pingback:Zamena osiguraca popravka cena uradi sam | Pozovi majstora Beograd 24
  Posted at 21:13h, 02 април Одговори

  […] se plasimo da ne ostavimo zene same kuci ili decu i da imaju problema? Isto tako je problem naci majstora, nemate broj ili ne znate nikoga ko se time bavi? E pa sada znate:) Majstor Toma, elektricar […]

  • majstor Toma
   Posted at 09:30h, 12 април Одговори

   SVI VAŠI KVAROVI NESTAJU KADA POZOVETE MAJSTORA TOMU!
   Pošten, vredan, stručan, izuzetno predusretljiv i ljubazana HAUS Majstor BEOGRAD

   SVE VASE BRIGE PRESTAJU KADA MENE POZOVETE!!!!
   062 88 95 111 Haus majstor Toma
   https://grejanjebeograd.rs
   https://pozovimajstora.rs
   https://hausmajstorbeograd.net
   https://majstoribeograd.rs

   00 -24 h

   *********

   SERVIS I POPRAVKA, MONTAŽA I DEMONTAŽA
   Akcija – Hitno i brzo – 062 88 95 111 Majstor Toma
   https://pozovimajstora.rs

   ELEKTRIČAR
   ETAŽNO GREJANJE PEĆI
   MONTAŽA I DEMONTAŽA
   V I D E O N A D Z O R
   SERVIS I POPRAVKA
   V O D O I N S T A L A T E R – KERAMICAR
   H A U S M A J S T O R BGD
   A K C I J A – HITNO I BRZO!

   VODOINSTALATER – VEŠ MAŠINE – SUDO MAŠINE – AUTOMATIKA – GIPSANI RADOVI

   062 88 95 111

   SVI VAŠI KVAROVI NESTAJU KADA POZOVETE MAJSTORA TOMU!

   Pošten, vredan, stručan, izuzetno predusretljiv i ljubazana HAUS Majstor BEOGRAD

 • Pingback:TA pec popravka majstor Beograd 24h - Etazno grejanje majstor Beograd
  Posted at 19:20h, 04 мај Одговори

  […] nacin grejanja je grejanje na struju a samim tim na TA pec. Ako se grejete uz pomoć klasičnih peći ili grejalica, to neće biti bas najbolje resenje […]

Post A Comment