Zamena gumice na slavini majstor cena

Zamena gumice na slavini majstor cena

Zamena gumice na slavini majstor cena

Zamena gumice na slavini majstor cena

Zamena gumice na slavini majstor cena non stop vodoinstalater Beograd AKCIJA 062 88 95 111

Problem SLAVINA – U svakom stanu, kuci, poslovnom objektu, stambenom objektu u Beogradu ili šire traži i treba majstora koji će doći i popraviti, vodoinstalater Beograd, majstora za slavine, haus majstora da pogleda promeni gumicu na slavini ili wc šolji. Svuda gde imamo vodovodnu inatalaciju javlja nam se PROBLEM sa ispravnošću SLAVINA: ne zatvara vodu, curi, kaplje! Šta tada? Pa naravno, pozovite Tomu majstora koji će popraviti slavinu, zameniti mešač, gumicu ili slično…Više o svemu na sledećem linku!
Najcesce treba zameniti zaptivnu gumu, jer su one loseg kvaliteta, ali pre svega je LOS kvalitet materijala od cega su izradjene slavine ( licno imam strije tipove slavina na kojima nista nije menjano vec 15-20 godina),ali toga vise neema, potrosacki kvalitet je u upotrebi. Zamena gumice na slavini majstor cena

Zamena gumice na slavini majstor cena

Zamena gumice na slavini majstor cena

Majstor cena haus majstor, električar, vodoinstalacija

Ako zelite malo biti svoj majstor (a cesto ne mozete dobiti majstora, ili ga treba cekati) , onda pripremite malo alata i materijala, zavrnuti rukave pa na posao.  Zavrnuti ventil ispred slavine da se zaustavi dotok vode, odvrtkom i stelujucim kljucem odvrnuti glavu ventila na kojem je curila voda (za toplu ili hladnu vodu) i uytanoviti UZROK curenja vode:ili je gumica ostecena, ili je psteceno nalegajuca osnova u slavini sto se vidi okom ako se osvegli sijalicom i opipa prstom.

Ako se gumica ostetila, zameniti je NOVOM iste debljine i velicine, a ako je voda oststila ivicu nalezuce osnove u samoj slavini, onda treba „frizirati“  i izravnati nalezucu povrsinu u slavini, jer nikakva nova gumica nece resiti problem, ostecenje ce se povecavati i na kraju ce se trbati zameniti CELA slavina.
Napravica za frezovanje kupuje se u prodavnici, kosta mnogo manje nego slavina, a koristi se neograniceno dugo…Upotreba prosta, navrne se odgovarajucim delom za frizovanje (smirglanje), pritegne, okrece i „smirgla“, sve dok se povrsina gde naleze gumica ne poravna (da se izgubi kanalcic napravljen od curenja vode),
– Zavrnuti glavu slavine sa zamenjenom gumicom, pustiti vodu na vantil, i proveriti da li slavina funkcionise
– Na kraju, bilo gde zapne, MAJSTOR TOMA je krajnje re senje….a NOVA slavina uvek ceka u prodavnici.

12 Comments

Post A Comment