Baterije za sudoperu

baterije za sudoperu

Baterije za sudoperu

Baterije za sudoperu

Baterije za sudoperu majstor vodoinstalater, sanitarija, wc solje 062 88 95 111

Iskustva sa majstorima mogu biti različita. Slavine za sudoperu omogućavaju korišćenje slavina jakog mlaza pa samim tim i velike fleksibilnost. Cena slavina baterije za sudopere je danas prilično niska pa je zato i svako domaćinstvo može sebi priuštiti. Baterije za sudoperu najčešće su stojeće a one zidne su već retkost. Zidne slavine i baterije mogu biti dvoručne i time se dobija starinski izgled. Stojeće baterije za kuhinjske slavine  su velike visine. Znatno su više od drugih tipova slavina jer se njihovim korišćenjem lakše peru sudovi dok su zidne baterije izbačenije i svojom visinom zapravo zamenjuju cevima koje su duže dobijaju isti efekat. U zavisnosti od toga kako se zagrejava voda, koriste se baterije za sudopere sa dve cevi ili mogu biti i sa tri cevi. Baterije za kupatilo i kuhinje se uvek kupuju nove jer stare iako naizgled ispravne su neispravne uglavnom. Ukoliko imate kvar sa slavinom, baterijom ili sudoperom tu je majstor Toma i njegov tim za hitne intervencije, tim Haus majstora koji će u svako doba noći doći i popraviti vam sve u kući što je pokvareno.

Prvenstveno su to električari za popravku utikača, prekidača, grejača bojlera, grejač za električni šporet, zamene sijalice i sijalična grla, popravka električnih šporeta, popravka i servisiranje TA peći kao i popravka svih vrsta elektroinstalacija, osigurača, zamene lustera i plafonjerke, ugradnja led osvetljenja. To je električarski deo kojim se bavimo dok ako govorimo o vodoinstalaterskim uslugama u Beogradu onda mislimo na postavljanje sanitarije, otpušivanje vertikala i kanalizacije, wc šolje, zamene ventilla postavljanje sudopere sa slavinom ili baterijom. Posebna oblast kojom se bavimo jeste grejanje i instaliranje cevi, kotlova u zavisnosti od toga da li se ugrađuje podno grejanje, grejanje na pelet, struju ili gas.  https://pozovimajstora.rs je sajt koji vam treba! AKCIJA akcija akcija amazon Toma majstor!

Baterije za sudoperu

Baterije za kuhinju i sudoperu

Na ovom linku imate nešto više o slavinama https://www.kerametal.rs/slavine/slavine-za-sudoperu. Ako govorimo u kuhinji bitna stvar je sudopera. Žene provedu 60% vremena u kuhinji na sudoperom. Priprema hrane, branje voća povrća, pranje posuđa dalje sve su to aktivnosti koja se rade iznad sudopere. Zato je jako bitno odabrati funkcionalnu I dobru sudoperu pri kupovini kuhinje. Sudopera i majstorija za sudoperu nije više samo element već uveliko ukrašava kuhinjski prostor. Sudopere uvek lepo uklopljena u zajednički prostor sa drugim elementima u kuhinji. Kod odabira sudopere pre svega odabrati materijal – da li će to biti granit, neka keramika ili na kraju inox materijal na vama je da sami odlučite. Svaka sudopera treba da ima podizač čepa. Ako govorimo o dubini korita obično iznosi oko 20 cm. Dimenzije sudopere su prilike 45 centimetara puta 60 puta 80 cm. Majstor Toma ima House majstore za brze intervencije i oni su tu šta god da zatreba. Rešavaju sve električarske kvarove i bavimo se radovima kao i vodoinstalaterskim poslovima. Baterije su posebna delatnost kao i grejanje kao što je podno grejanje na struju, pelet ili gas a ono što nismo naveli imate na https://pozovimajstora.rs.

4 Comments
 • Milena K.
  Posted at 21:34h, 10 октобар Одговори

  E pa jako sam iznenadjena (i uvredjena hahaha) Salimmm se….hval majstori na divnoj saradnji! Gde god stigne ja vas hvalim….jako ste dobri i posteni i to je danas najbitnije u biznisu! Hvala od srca jos jednom!

  • majstor Toma
   Posted at 16:56h, 15 октобар Одговори

   Nadamo se da necemo zatrebati…ubuduce znate koga da zovete:)

 • Zoran
  Posted at 05:50h, 11 октобар Одговори

  Odlicni ste, dosli, zamenili slavinu, otisli. Tako se to radi, korektno i strucno nema sta!

  • majstor Toma
   Posted at 16:55h, 15 октобар Одговори

   Hvala Vam veliko, ja sam bio u ekipipi ahus majstora kod Vas. Trudimo se da budemo najbolji, najjeftiniji, najkvalitetniji…

Post A Comment