Montaza demontaza popravka majstor Beograd cena

Montaza demontaza popravka majstor Beograd cena

Montaza demontaza popravka majstor Beograd cena

Montaza demontaza popravka majstor Beograd cena

Montaza demontaza popravka majstor Beograd cena elektricar, strujne instalacije, etazno grejanje na struju, ves masine, sudo masine 062 88 95 111

Dosli smo do toga da je potrebna montaza, demontaza, haus majstorija u Beogradu, Vracaru, Zemunu, Dorcolu, Mirjevu, Bloku45, Beogradu na vodi? A sta cemo sa KVAROVIMA? Pa na pravom ste mestu! Radim montazu i demontazu, servisiranje uredjaja, popravku na licu mesta. Najpre se cena formira i nakon toga uzimm materijal ako je neophodan i dolazim na adresu stanovanja. opravka traje zavisno od kvara najkrace sto je moguce jer imam u danu 5 do 8 intervencija! Montaza demontaza popravka majstor Beograd cena nije luksuz vec potreba jer kada imamo problem moramo ga i resiti. Naravno, mislim na probelm te fizick prirode kvara sto je znatno lakse nego kada imamo psihicki problem ili problem druge prirode. I u doba Korona virusa radim i sa maksimalnim merama zastite!!!

Montaza kao trazena usluga

Mozda je najbolje preloruciti da ove preventivne radnje napred navedene (ciscenje,provera i zamena uticnoce, utikaca, koriscenje)  vrse KORISNICI, stari i mladi, moji Beogradjani , a eventualne KVAROVE PREPUSTE MAJSTORIMA elemtricarima. Dolazim i AKCIJA AKCIJA amazon resavam sve kvarove elektricarske prirode. takodje i etazno grejanje na struju, centralno a nikako ne iskljuciti i parno grejanje! MOntaza i demontaza idu jedno sa drugim. U osnovi se sve svodi na nesto od toga izuzev kada se trazi popravka ili servis! Sve je na jednom mestu da znate: elektricar beograd karaburma, elektricar novi beograd, haus majstor beograd cene,etazne peci za centralno grejanje,etazno grejanje na pelet,peci na centralno grejanje, cenovnik centralnog grejanja.

Montaza demontaza popravka majstor Beograd cena

Montaza demontaza popravka majstor Beograd cena

Popravka kvarova Beogradski majstor

A ako se zeli isprobati „znanje“ da navedemo najvaznije lvarove:
a) Nema zavrejavanje peci, oako je dugme ukljuceno na MAX …..ili ne zagreva pec kao pre….
–  proveriti  probnom lampom „glinericom “ da li oma stduje u uticnici, da li sve tri faze ima, ako nema,  pozabaviti se pfonalazenjem  pregorelog OSIGURACA i zamene novim….
–  ako struje ima , o.da je pro lem u samoj peci i PROBLEM moze biti u sledecem:
1)  da je u kvaru termostat za zagrevanje peci,
2)  da je u kvaru ZASTITNI termostat ,
3)  da je pregoreo neki od GREJACA, i u tom slucaju bi pec se samo manje zagrejavala.

Montaza demontaza popravka majstor Beograd cena

Montaza demontaza popravka majstor Beograd cena

Hausmajstor Beograd je resenje problema

4) a moze se desiti da nastane problem oko elemtroveza ( navori-pregori vod kabla na sojnoj plocici u samoj peci)….
5) ili da ne radi izduvavanje, iako je pec zagrejana, te je onda PROBLEM  ili u termostatu za izduvavanje ili u kvaru  ventilatora za izduvava.je u samoj peci…,Ove kvarove i mozemo SAMI odkloniti, uz malo umesnosti skidanja ve.tilatora, provere ispravnosti direknim uklj.nnihovih izvoda u struju, zamena novim istih dimenzija, a ako je problem u ter,ostatu za izduvavanje- kupovina novog i povezivanje bi resili problem bez majstora….
Ove druge neisprav.(zamena termoytata i vrejaca u peci, najsigurnije je prepustiti MAJSTODIMA……
Ako je u kvaru samo jedan od 2-3 grejaca, a nine bas sta i-pani, zamena moze sacemati kad zima prodje….
Kad TA pec ne upotrebljavati, onda je iskljucifi iz ytruje, a pfe upotrebe proverjtj da li GREJE, ISKLJUCUJE ina MAX na termostatu peci, te da li radi termostat za izduvavanje, te na vreme odkloniti kvarove pred grejnu segonu.

12 Comments

Post A Comment