Kućni majstor montaža reflektora Beograd cena

Kućni majstor montaža reflektora Beograd cena

Kućni majstor montaža reflektora Beograd cena

Kućni majstor montaža reflektora Beograd cena

Kućni majstor montaža reflektora Beograd cena akcija 0628895111

a) Pregorela klasicna sijalica, i jos nocu kad je aktivnost porodice jos velika, mora se odmah reagovati, da bude jos gora stvar eksplodirao stakleni balon, i nestala struja kod vecine sijalica, pregoreo ili ozbacio osigurac! Reflektor je nepohodan! Kućni majstor montaža reflektora Beograd cena resava problem! Mali „kvar“ za „velikog“ hausmajstora, pa naPOSAO:

– odvrnuti OSIGURAC (proveriti da li je sigurno „izbacio“ automatski osigurac i ostaviti ga izbacenog),
– zaostalo grlo u fasongu odvrnuti tako sto jednom rukom drzati fasong, a klestima polako odvrtati zaostalo grlo,
– uzeti  ispravni sijalicu iz kucne „rezerve“  i zavrnuti  u sijalicno grlo ( savetujemo  da stavite LED sijalicu),
– ukljucite autom.osigurac za svetla ( zamenite patronu NOVOM, nikako ne stavljajte „licne“- mozda samo do sutra, ali bukvalno do  sutra dok ne kupite nove patrone) ,
– proverite da li funkcionise svetlo i „uzivajte“ u pohvalama koje dobijate od ukucana ( zena se nece mnogo obradovati, nadala se verovatno da ce se ici ranije u krevet),,,,Malo poznavanje, a velika korist….A rezervni alat i materijal dobrodosao…

Hausmajstor Beograd cena

Hausmajstor Beograd cena

Elektricar Beograd cena

Elektricar Beograd cena

Kucni majstor montaza, popravka servis montaza LED reflektora

Kućni majstor montaža reflektora Beograd cena Trofazna i monofazna struja, Stepenisni atomat, LED trake i dolazite do majstor Tome, akcija akcija nonstop Beograd cena majstor! Hausmajstor Beograd, alfa plam kotlovi za etazno grejanje, bojler za parno grejanje, najjeftinije grejanje na struju, alfa plam sporeti je samo nesto sto moze majstor da radi…Dolazi po pozivu i dalje se ne brinete. Reflektori i LED osvetljenje i rasveta je nesto sto je neophodno u danasnje vreme! Beograd i okolina!

Reflektor sa senzorom montaza

Kućni majstor za reflektore Beograd cena poseduju senzor i sam reflektor sejednostavno postavlja. Prestavljaju funkcionalnost a ujedno su i jako moderni!  Potreban je eksterni senzor (važi i za sve vrste zidnih lampi, lustera, svetiljki). Odlučite za reflektore sa eksternim senzorom! Mozete povezati i vise uredjaja na jedan senzor. Treba proveriti zavisnost od ukupne snage reflektora, ali i jačine samih senzora. HITNO I BRZO!

Postavljanje reflektora da se svetlo ne pali u pogrešnom momentu.

Proverite sve solucije pre konačnog postavljanja testirate mesto gde ste namenili da postavite reflektor. Senzori funkcionisu na destak metara, proverite ugao ugradnje ili pozovite majstora Tomu, hausmajstora, elektricara Beograd, majstora za etazno grejanje 062 88 95 111!