Simens protocni bojler majstor elektricar 24h

Simens protocni bojler majstor elektricar 24h ugradnja

Simens protocni bojler majstor elektricar 24h

Simens protocni bojler majstor elektricar 24h

Simens protocni bojler majstor elektricar 24h akcija akcija 062 88 95 111

Bacite se na rad: namestanje novog bojlera. Najbolji majstori Beograda, prvo postavite bojler na zid koristeci stare klinove za vesanje bojlera, a ako mora drugi, onda je tu busilica, tipli, zavrtnjevi u prilogu kompleta bojlera, i s malo umesnosti to se brzo uradi. Povezati nova CREVA za dovod vode, pre toga zavrnite jednosmerni VENTIL za vodu na ulaznu cev hladne vode u bojler (izlazna cev iz bojlera je za toplu vodu ka slavini i ima oznaku  CRVENA, za razliku od hladne koja ima PLAVI prsten). Zamena grejaca na bojleru cena, popravka sporeta, vodoinstalaterske usluge beograd, cene vodoinstalaterskih usluga, jeftino grejanje na struju, majstor za grejanje, majstor za ves masine GORENJE, hausmajstor Beograd, popravka bojlera cena, uvodjenje nove instalacije, poravka i zamena SIEMENS protocnog bojlera, postavljanje reflektora…sve na jednom mestu AKCIJA AKCIJA, polovni motori,  nonstop cena hausmajstor montaza i demontaza protocnog bojlera 0628895111! Simens protocni bojler majstor elektricar 24h dolazi na poziv!

Simens protocni bojler majstor elektricar 24h

Simens protocni bojler majstor elektricar 24h

SIMENS bojleri za domacinstvo i veca postrojenja

– elektricna veza je fabricki povezana na bojleru, sonde termostata postavljene i sve povezano sa grejacem, i ostalo je samo povezati elek.vodove iz kucne instalacije, iz zida sa vodovima u bojleru…Ne mozete pogresiti, mesto postoji na razvodnom spojkom, NULA, FAZA i uzemljenje. Simens protocni bojler majstor elektricar 24h.
– sada pustiti vodu na ventilu da napuni bojler sa odvrnutom slavinom za toplu vodu i kada potece na njoj voda – kazan je pun, zatvoriti slavine, proveriti da ne curka negde voda, pritegnuti po potrebi, i
– ukljuciti struju u bojleru, kontrolna lampica gori, sacekati i videti da li grejac greje vodu
– sa Termostata na MAX  pustiti da se voda zagreje na temperaturu koja vama za potrebe odgovara, vratiti Termostat ka min. i gde iskljuci to bi vam bio vas „stedljivi“ polozaj, staviti zastitni poklopac i „alfa muzjak“  se dokazao kao hausmajstor, a usteda nije mala….
– Kao preventiva i racionalnost: pri kupanju OBAVEZNO iskljucivati bojler iz struje, zagrejavanje vode vrsiti kad je jeftinija tarifa struje, polozaj Termostat izbegavati da stoji na max…..Stari bojler pre nego sto uzmete neki dinar na otpadu, skinite Tst i flansu ako nije propala, jer mozda zatreba haus-majstoru, nikad se ne zna!

5 Comments

Post A Comment