Da li se caste majstori posao Beograd

Da li se caste majstori posao Beograd

Da li se caste majstori posao Beograd

Da li se caste majstori posao Beograd

Da li se caste majstori posao Beograd cena usluga 24h nonstop 062 88 95 111

Dosao vam je majstor elektricar, majstor za etažno grejanje na struju i kotlove u stan ili kuću u Beograd, Zemunu, Novom Beogradu ili okolini. Može to biti majstor i za osiguračie popravka, SIEMENS protočni bojelr majstor, elektricar beograd hitne intervencije, najbolje peci za etazno grejanje, zidanje kaljeve peći i ugradnju grejača u iste, radijatori za centralno grijanje, kotlovi za centralno grejanje cena, grejanje beograd, haus majstor Beograd, peci za etazno grejanje cena, šporeti za parno grejanje, kamini za etazno grejanje cene, ELEKTRIČAR servis popravka, uvodjenje etaznog grejanja cena, majstor za grejanje, kotlovi za etazno grejanje na cvrsto gorivo, alfa za etazno grejanje, uradi sam šporet. Da li se caste majstori posao Beograd je na vama da odlucite! Na Zlatiboru se pružaju usluge hausmajstora takođe.

Da li se caste majstori posao Beograd

Da li se caste majstori posao Beograd

Majstor elektricar je dočao i odradio sledeće:

Možemo prosiriti elek. prikljucke – uticnice…
– Oznacimo gde nam je potrebna uticnica u zidu, olovkom obelezimo liniju od najblize RAZVODNE kutije na zidu tako da od nje ide horizontalno do vertikale gde ce biti nova uticnica i spusta ae do nje, koso i precica nije dozvoljena….Da li se caste majstori posao Beograd!
– Čekić i štemač sada rade, izdubiti kanal da el.vod moze da se postavi, a mesta zanove uticnice ( plasticne kutije) izdubiti da kutija legne  i ne viri van povrsine zida) ,
– Kupljeni kabaln ( 3-zilni ako se postavlja uticnica sa uzemljenjem) poloziti u kanal, zagipsirati, kao i ulozak-kutiju za uticnicu..
– Isključiti struju preko osiguraca, proveriti ginericom da nema struje u uticnici, razvodnoj kutiji iz koje se povezuje kabal, POVEZATI kabal vodeci računa koji je vod uzemljenje,
– Na novoj uticnici povezati kabal  pazeci uzemljenje da se veze na njegovo mesto, sve to pricvrstiti u kutiju  zidu,
– Pustiti struju, proveriti glinericom, nekim uredjajem da li ima struje (nula, faza i uzemljenje sve je na svoje mesto)  i stvar gotova.
Normalno sve lepo zagipsirajte da nema neravnina na zidu, krecenje ce pokriti razliku u boji i kraj.
Koa  sto ste videli, nista POSEBNO, ne steti a KORISTI….
Nismo podsecali da spojeve u razvodnoj kutiji odakle je nastavljena linija obavezno dobro IZOLIRAJTE i stavite poklopac..
Ima malo i lose strane, ostavili ste nekog majstora da uzme neku paricu za dzeparac, ali KONKURENCIJA TEBRA RADI…

Nakon tako izvršenog posla šta uraditi? Naš je predlog da ukoliko ste zadovoljni častite majstora sa 500 rsd jer je tako red:) Naravno, na vama je da odlučite…sa druge strane majstori dobro uračunaju svoj rad u cenu pa i nem apotrebe za čašćevanjem sem ako ste izuzetno zadovoljni! Da li treba pocastiti majstore za posao Beogradu?

7 Comments

Post A Comment