Hitno majstor Beograd 24h akcija servis

Hitno majstor Beograd 24h akcija servis

Hitno majstor Beograd 24h akcija servis

Hitno majstor Beograd 24h akcija servis

Hitno majstor Beograd 24h akcija servis električar LED rasveta, protočni bojler, strujna instalacija 062 88 95 111

MALI SAVETI-VELIKE KORISTI! Nikada nije suvisno ZNATI PONESTO o svakom pitanju bilo koje oblasti koje oblikuju nas svakodnevni zivot. I sto je jos bitno radi se zaista o „banalnim“ pitanjima za koje ne treba mnogo ni truda, ni znanja, a ni novca…jeftina led rasveta, ugradnja aspiratora cena, popravka sporeta, cena majstora za centralno grejanje,elektricni sporeti, servis bojlera, servis ta peci, grejanje na struju,majstor za etazno grejanje beograd,kotlovi za grejanje cene, vodoinstalater hitne intervencije, alfa plam peci za etazno grejanje, centralno grejanje na struju, elektricar cena, peći za centralno grejanje, alfa pec za etazno grejanje, etazno grejanje, peci za etazno grejanje! Akcija akcija nonstop cena elektricar, popravka strujne instalacije, protocni bojler SIEMENS – Hitno majstor Beograd 24h akcija servis! Zlatibor usluge hausmjstor!

Hitno majstor Beograd 24h akcija servis

Hitno majstor Beograd 24h akcija servis

Evo nekoliko primera:
a) Gotovo u svakoj kuci-stanu imamo produzne kablove sa vecim brojem mesta UTICNICA, koje koristimo da vecibroj aparata ukljucimo odjednom. I to je u redu, ali sta postaje problem? Utikaci raznih tih uredjaja-aparata imaju UTIKACE cije su viljuske razlicitih debljina. Hitno majstor Beograd!
Kako je kvalitet uticnica „SKLJ“ klase, obavezno se desava da-kad prvo uklnucujemo utikace sa deblnim „viljuskama“- PROSIRE SPOJNE ELEMENTE u uticnici (a kvalitet je ?), i postanu vrlo NESOGURNI za elektr. spoj sa UTIKACIMA tanjih viljuski (to su obicno utikaci TV, punjaca, raznih elektricnih adaptera, Femova, miksera itd…

Razmisliti pre nego pozovete majstora

I zato, na zapadu odmah posle prvog kvara – uredjaj ide na OTPAD, mi se jos borimo sanasim saznanjem „godina garancije, 30 godinaveka“.  Toga vise NEMA i sto pre shvatimo danasnju stvarnost – mabjepara cemo bacatu na OPRAVKE…
A na majstore nenojmo se mnogo.ljutiti, i oni su izmedju dve stege – postenja i zarade, i oni su ljudi, ne mogubiti „babaVange“ sa prognozama OPRAVKE..Izabrati put nije lako: ili probati sa opravkama i rizikovati ILI odmah prezaliti „gladac“ i otici u prodavnicu…..
Pa srecno i MAJSTORIMA i KORISNICIMA.

4 Comments

Post A Comment