Majstor za bojler cenovnik Beograd 24h

Majstor za bojler cenovnik Beograd 24h

Majstor za bojler cenovnik Beograd 24h

Majstor za bojler cenovnik Beograd 24h

Majstor za bojler cenovnik Beograd 24h hitne intervencije servis i montaža demontaža 062 88 95 111

HAUSMAJATOR U AKCIJI. Kvarovi na vodovodnoj instalaciji i kanalizacionim cevima uvek stvaraju najvecu BRIGU  i probleme oko opravke za svakog ukucanina – korisnika tih instalacija. Uvek kao posledica moze biti POPLAVA vode, a jos gore fekalija u stanu.Majstor za bojler cenovnik Beograd 24h! Sve ove ulsuge radimo i na Zlatiboru, hausmajstor usluge.
Zato je tu pozeljna i veca PREVENTIVA bojlera, pregled i poravka donosno servis montaža ili demontaža i povremena provera: bilo kakvo curenje oko slavina, ventila za zatvaranje vode, spojnih creva, mehanizama na vodokotlicima,  kompletnih bojlera, sifona i slivnika. I svaku sumnjivu pojavu dobro proveriti, popraviti, zameniti deo, jer bolje je „spreciti nego leciti“! Od usluga kod nas imate sve i svašta! To ne znači da smo loši i da svaštarimo već smo vrhunski u svim tim oblastima! Protočni bojler Siemens, Bosh ili gorenje, Alfa plam gorionik, električni kotlovi, etažno grejanje na struju, Beograd i okolina, Novi Beograd, Zemun… LED rasveta, servis i popravka veš mašina.

Majstor za bojler cenovnik Beograd 24h

Majstor za bojler cenovnik Beograd 24h

1) Primecen je vrlo tanak mlaz vode na crevu za vodu kod BOJLERA, uvek pre na crevu za vrucu vodu. Nikako se zadovoljavati samo pritezanjem zavrtnja na spoju, moze samo da bude gore, bolje je odmah izvrsiti ZAMENU  i to oba creva….Od alata iz KOMPLETA alata hausmajstora dovoljno je uzeti: stelujuci kljuc, roscangle, malo kucina (traka koja menja kucina), pa na posao:
2) prvo zavrnuti ventil za dovod hladne vode u bojler. Majstor za bojler cenovnik Beograd 24h!

3) odvrnuti slavinu za toplu vodu da oslabi pritisak vode, kljucem  odvrnuti zavrtanj na crevu za hladnu vodu, a zatim i za toplu vodu i pustiti da istece voda…
4) odvrnuti CREVA i u radnji kupiti NOVA, pazeci na velicinu zavrtnjeva jer ne moraju biti isti,……
5)  zavrnuti NOVA creva ( kod kupovine zagledajte da su kvalitetnija), ako je potrebno s malo.kucina ojacajte spojeve –
6)  pustite vodu da se napuni bojler (na slavini tople vode ce poceti da izlazi voda, znaci bojler se napunio), ne curi nigde na spoju, pritegnuti malo ako.negde kaplje voda, i TO JE TO!

2 Comments

Post A Comment