Posao za električara Blok 45 cenovnik

Posao za električara Blok 45 cenovnik

Posao za električara Blok 45 cenovnik

Posao za električara Blok 45 cenovnik

Posao za električara Blok 45 cenovnik nonstop Korona COVID-19 free 062 88 95 111

OFICIJELNA PRINCIPIJELNOST MAJSTORA – Posao za električara, LED rasveta, protočni bojler nameštanje ili demontaža, popravka i servis Beograd i okolina, postavljanje garnišni i ogledala, Blok 24, Blok 45 Novi Beograd! Etažno grejanje, centralno i parno grejanje, izmeštanje radijatora i električnih kotlova, veš mašine popravka i servis. Posao za električara Blok 45 cenovnik! Zlatibor je primer mesta gde hausmajstor takođe posluje kao hausmajstor, električar a pružaju se i usluge čišćenja, otvaranja booking naloga, pranja, dubinskog pranja, uređenja dvorištai šišanja trave!
U svakodnevnom zivotu, mora se priznati, majstore u celini bilo koje struke ne prati bas LEPI GLAS. Naprotiv prate ih vrlo nepopularne konstatacije, kao na primer:
– Svi majstori kasne, pa i lažu,
– Ne trude se da budu  STRUCNI u poslu, a to na zalost potvrdjuju ceste reklamacije na pružene usluge,
– Tesko se ODAZIVAJU NA REKLAMACIJE, cesto se cuju prigovori da se majstor poziva vise puta na reklamaciju, da on ne dolazi, i poziva se DRUGI majstor,…
– Sumnja u njihov rad prati i ona narodna “ drzi bure vodu dok majstori odu“, a za njeno ozivljavanje u svesti naroda dovoljan je i mali broj NEPOSTENIH majstora. Na zalost, RDJAV GLAS se mnogo dalje cuje od pozitivnog, i to majstori moraju znati…
– Mnogo su skupi,…Pogotovu ako se ne predoci korisniku TRANSPARENTNI TROSAK opravke ( dolazak, delovi, ruke).
– Uzimaju zamenjene delove cesto i bez dozvole korisnika, sto baca dodatnu senku i sumnju u tacnu dijagnostiku kvara, te da je mozda zamenjen deo bio ISPRAVAN.
– Vec su u svesti korisnika uvrezena ocekivanja da svaki naredni majstor NAKRITIKUJE predhodnog majstora u stilu
„ko vam je ovo radio, nista ne valja, nije smeo to ito da uradi, ovo je trebao, odrao vas je za tu uslugu itd“
– Raduju se majstorima sa prisnijim pristupom, objasnjenjima, sa edukativnim pristupom, a „namcore“ ne podnose i za njih se onda mnogo lakse lepe predhodni epiteti.

Posao za električara Blok 45 cenovnik

Posao za električara Blok 45 cenovnik

Uz to mora se ZNATI da zelja i upornost mora postojati kod svakog ko zeli da nesto svojim rukama i glavom sebi PRIUSTI I URADI, te da ZNANJE mora STICATI raznim metodama i nacinima…
Znamo iz prakse da nikakva skola – edukacija, kao i najbolji alat, ne mogu naciniti NEKOG majstorom ako sam on nije zainteresovan, ako ne moze neki strah prevazici ili mu „dubok dzep“ ne dozvoljava da se „bakce tim sitnicama“…..
A ima dosta „sitnih“ kvarova-ostecenja po svim oblastima delatnosti  koje sami korisnici mogu odkloniti…

8 Comments

Post A Comment