Hausmajstor Arena radijatori cena korona free

Hausmajstor Arena radijatori cena korona free

Hausmajstor Arena radijatori cena korona free

Hausmajstor Arena radijatori cena korona free

Hausmajstor Arena radijatori cena korona free nonstop elektricar etazno grejanje na struju 062 88 95 111

Time se uklanjaju nesporazumi sa domacinom i moguce sumnje u majstora da je „navukao domacina na trosak“  s ciljem da se postopoto ne vrati s terena praznih saka. Postenije je maplatiti dolazak i pregled, nego odklanjati kvarove sa rizikom, dolaziti na reklamacije i td. Ako majstor kaze da se to ne isplati popravljati, protocni bojler popravka Siemens BOSH, onda to zreba biti zakon strucnosti, LED rasveta postavljanje…A ako domacin ne poveruje, kao sto i biva, pa zove drugog i taj pristane da mu izme neku paru, brzo ce se uveriti u strucnost predhodnog majstora….Hausmajstor Arena radijatori cena korona free!

Hausmajstor Arena radijatori cena korona free

Hausmajstor Arena radijatori cena korona free

Često kada pričamo o majstorima za etažno grejanje na struju i rad sa centralnim grejanjem dođemo do cene. Kotao za centralno grejanje cena kolika je? A koliko je tebi naplatio majstor? A šta ti je radio, jel ispuštao vodu, da li zamrzne ili ispušta vodu iz sistema? Sve su to sastavni delovi našeg posla…može se reći da smo na otvorenom tržištu…Kotao za centralno grejanje, Pec za centralno grejanje, Peci na cvrsto gorivo za centralno grejanje cene, centralno grejanje cena, peci na cvrsto gorivo za centralno grejanje, peci za centralno grejanje na drva, cena majstora za centralno grejanje!

– Ljudi cene i osobinu majstora da NE BIRA musterije, ni po mestu stanovanja kao ni po boji koze, vere, obrazovanosti itd..,.
– Najbolja reklama za majstora je PREPORUKA domacina svojim poznanicima, a ja uvek na rastanku domacinu kauem “ ako ste zadovoljni-pohvalite me i preporucite drugima, a ako niste zadovoljni – pokudite me“, a na salu domacina da ne bude „drzi bure vodu dok majstori odu“ dopunjujem sa „kad majstori odu, bure pusta vodi,koni mu je matrak, zovi majstora natrag, ako nece doci – lose ce proci, ali majstor brzo dodje i domacici muka prodje“.
Uz iznenadjenje da nisu culi takav nastavak izreke, raytajemo se uz veselo raspolozenje….Hausmajstor Arena radijatori cena korona free!
Majstori, ZAJEDNO stvaramo o sebi SLIKU, svaki ponaosob kicicom doslika mali detalj na toj slici, potrudite se da to bude veselija boja…Hausmajstor na Zlatiboru, održavanje apartmana, sređivanje dvorišta

1 Comment

Post A Comment