Hausmajstor Beograd cena 24h elektricar nonstop

Hausmajstor Beograd cena 24h elektricar nonstop

Hausmajstor Beograd cena 24h elektricar nonstop

Hausmajstor Beograd cena 24h elektricar nonstop

Hausmajstor Beograd cena 24h elektricar nonstop AKCIJA AMAZON zamena popravka 062 88 95 111

Hausmajstor Beograd cena Hitne intervencije KORONA se popravlja!

Za svetlo unutrasnjosti, ovo je bila i prilika da i nju ZAMENITE, 10-15W jacine, LED rasveta. trofazna struja ili monofazna. Eto, posrecilo vam se da kvar nije bio ozbiljniji i da ste se uspesno pokazali kao hausmajstor, cam i kao frigomajstor, ustedi sebi dobru sumicu novca, zaradili malo divljenje svojih ukucana, a decu uputili na razmisljanje kako je dobro BITI   za sve „majstor“, elektricne sporete ALFA, popravka i servis ves masina gorenje, montaza plafonjera, LED panela i LED rasvete, etazno grejanje na struju, masine za oranje sudova, tu sam!
A da se i razumemo, ima i ozbiljnijih kvarova koji su samo za frigomajstore, pa ako ste zakljucili da kvar nije bio vezan za Termostat, vec je nesto oko motora, onda je bolje pozvati frigo-majstora da ne bi napravili vecu stetu i doziveli stresove…Beograd i okolina, nonstop! Hausmajstor Beograd cena 24h elektricar nonstop! Nagorela UTICNICA, pa i utikac, a tu je prikljucen el.sporet (monofazni), grejalica i slicni jaci potrosaci,, mesto spoja greje, moze i dase zapali.

Hausmajstor Beograd cena 24h elektricar nonstop

Hausmajstor Beograd cena 24h elektricar nonstop

Sta uraditi, treba mi hausmajstor?

Pa zasto to sami ne zamenimo?
– iskljuciti osigurac, probnom lampom proveriti da zaista nemastruje
– otpustiti zavrtnjeve koji pritezu telo uticnice za mutiju u zidu,izvuci van kutije
– odvrbuti elek.vodove, zavrnuti dobro iste na novokupljenoj uticnici, vratiti u kutiju u zidu, pricvstiti, vratiti  sve delove maske prema dizajnu proizvoda, ukljuciti osigurac i resen problem
– To isto uciniti i sa utikacem ako je nagoreo, kupiti samo utikac bez kabla, otvoriti, zameniti-spojiti ga sa kablom i  …… bravo za hausmajstora. Hausmajstor Beograd cena 24h elektricar nonstop je nesto sto vam je neophodno!

Uradi sam ako nema hausmajstora beograd cena

d) Kvar stize BEZ POZIVA, kljuc na ulaznim vratima jedva OTKLJUCAO vrata stoze do usiju kucnog hausmajstora!!!!! Bolje ne cekati, nadajuci se da je neka ucajnost, jer desice se ono jos gore da cete morati OBIJATI bravu, ostecunuci cak i sama vrata…- odmah skinuti LZ ulozak, nije nista slzeno, odviti zavijac koni ucvrscuje ulozak u bravi(u celo brave je, vidi se), vrata su otvorena, sa kljucem u ulosku naci polozaj koji omogucava da se izvuce ULOZAK ( kljuc mora malo biti u stranu, mrdanjem naci ce se polozaj za izvlacenje), – kupili ste vec NOVI ulozak, ne stedite na .ovcu jer su kvaliteti razlicitj, tako da ovo sa „buvljaka“ traje vrlo malo, i sa malo vece grubosti.

13 Comments

Post A Comment