Montaža lustera lampi LED

Montaža lustera lampi LED

Montaža lustera lampi LED

Montaža lustera lampi LED

   LED trake se pakuju u grupi od 5 metara i uglavnom se kupuju po dužnom metru mada kod nas na tržištu se mogu pronaći LED trake sa napajanjem od 12 V do 24 V. Montaža lustera lampi LED može doći do pada napona i onda se preporučuju LED trake sa drugačijim napajanjem U stanovima i kućama u Beogradu najčešće se koriste LED trake  cene oko 1200 dinara po metru dužnom. Haus majstor Toma vrši popravke i servis kućnih aparata i uređaja, zamenu i montažu lampilustera, grejalica, pegli, fenova,  bojlera i grejača, slavina i ostalog. https://pozovimajstora.rs/beogradski-majstor-uvodenje-struje/ možete naći sve što treba a naši partneri https://hausmajstorbeograd.net takođe koa i http://lazanebo.pro.

Montaža lustera lampi LED

Montaža lustera lampi LED

   Uz LED traku, Montaža lampi LED potreban je i odgovarajući deo takozvani transformator čija jačina zavisi od same dužine LED trake i bitno je znati da jačina transformatora treba da bude 10-20% u odnosu na vrednost koja je potrbena i željena. Mi smo vam uvek na raspolaganju kada želite iz estetskih razloga da uradite neku zamenu. Bilo da se radi o dotrajalim ili manje modernim uređajima u kući ili stanu u Beogradu kao što je preuređenje enterijera, rasveta, LED osvetljenje ili Montaža lustera kao i lampi LED kao i celokupna zamena plafonjera ili montaža lustera. Zato se i naši klijenti vrlo često odlučuju da sami urade sve što je potrebno da se zameni luster ili lampe i pazite sada, na samom početku se suočavaju sa velikim poteškoćama jer za rad sa strujomje ipak potrebno poveriti nekome ko je iskusan, neki dobar haus majstor kao što je majstor Toma, električar, majstor za grejanje, strujne ormane, strujnu instalaciju i ostalo…https://pozovimajstora.rs/zamena-popravka-elektro-ormana/  ili  https://hausmajstorbeograd.net/haus-majstor-popravka-beograd/.
 Servis i popravka se može aktivirati pozivom 062 88 95 111 haus majstor Toma ili posetom našem sajtu  https://pozovimajstora.rs.  naš blog  https://lazanebo.pro/category/blog/… Beograd servis  i beogradski majstori samo za vas kao što je popravka trebate pozvati majstora Tomu, haus majstora za hitne intervencije, brze intervencije kao i  obične intervencije, električar BGD, majstor za grejanje, podno grejanje, struja, gas ili čvrsto gorivo.  Naše usluge mogu biti i rasveta i osvetljenje: Montaža lustera lampi LED, popravka  baštenskih lampi i osvetljenja
popravka lustera i plafonjera, zidnih lampi, popravka ili postavljanje svih vrsta reflektora, servis halogenih lampi…Izvodenje nove ili prepravka stare elektro-instalacije, zamenu ili postavljanje elektro-razvodnih ormana, zamenu razvodne table i ugradnju automatskih osiguraca, Zamena razvodne table…haus majstor Toma 062 88 95 111.

 

 

10 Comments

Post A Comment