Demontaža kotla etažno grejanje

Demontaža kotla etažno grejanje

Demontaža kotla etažno grejanje

Demontaža kotla etažno grejanje

Demontaža kotla MAJSTOR ZA GREJANJE BEOGRAD AKCIJA

Majstor za grejanje Toma Beograd, Demontaža kotla etažno grejanje ugrađuje nove instalacije grajanja sa projektom za kuću ili stan u Beogradu. Dobićte monitrano centralno grejanje u Beogradu, po najpovoljnijim cenama u gradu, Novi Beograd, Vračar. Vršimo montažu kotlova za grejanje polazeći od osnovnih principa za ugradnju centralnog grejanja a to je da se može i stara instalacija doraditi kao i popravke na starim instalacijama. Posao izvodimo tako što vršimo zamrzavanje cevi od grejanja i od vode. Ov se najviše odnosi na grejanja koja su povezana na gradske sisteme (TOPLANE). Majstor za grejanje Toma, rad na etažnom grejanju peći Beograd je tu kada Vam treba: servisiranje grejanja Beograd, montaža centralnog grejanja u Beogradu, popravka i zamena kotlova za grejanje Beograd, varenje kotlova za etažno grejanje ili zamrzavanje cevi. Akcija je uvek prisutn, amazon, polovni kotlovi…062 88 95 111

Demontaža kotla etažno grejanje

Demontaža kotla etažno grejanje

Haus majstor Toma, električar, majstor za etažno grejanje i centralno peći cena, stručnjak za LED trake i osvetljenje – Montaža lustera lampi LED može doći do pada naponaU domovima i kućama u BeograduHaus majstor Toma vrši popravke i servis kućnih aparata, popravlja i montira elektro-instalacije i vrši zamenu i montažu lustera, grejalica, pegli,  bojleragrejača i ostalog potrebnog,  u domaćinstvima….  možete naći sve što treba a naši partneri  takođe. Usluge koje pruža majstor Toma Električar Toma, majstor za etažno grejanje peći cena – AKCIJA – HITNE i BRZE INTERVENCIJE!


Demontaža kotla za etažno grejanje, etažni kotao je obično kompaktnih dimenzija i jako je pogodan za instalaciju u manje prostorije u stanovima ili kućama, za manje objekte. U ponudi postoji opcija sa levim i desnim priključkom.
Poseduje visokootporan grejač (kotao) izrađen od kvalitetnog kotlovskog lima, ima ploču za kuvanje od vatrootpornog lima 8 mm debljine, iznutra je šamot i šamotnim pločama obložen a poseduje i termometar za kontrolu temperature u kotlu.

6 Comments
 • Milica
  Posted at 19:04h, 18 јун Одговори

  Sve ali baš sve P R E P R U K E za majstora TOMU!

 • Nadica
  Posted at 19:04h, 18 јун Одговори

  Zvala sam majstora, pronašla sam ga preko Interneta. Jako jako sam zadovoljna ali Tomo, moram da napomenem, kasnili ste 10 minuta! Sve je ostalo jako profesionalno odrađeno. Naš ste majstor nadalje, možete računati na to a biće čestih poziva ali samo da u buduće ne kasnite ni minut! Mivolimo tačnost pored svih Vaših ostaloih vrlina. Nadam se da Vas nisam uvredila ili da će ovo biti loša reklama, sve je PERFEKTNO ali ste kasnili 10 minuta, Hvala na svemu i vidimo se uskoro!

  • majstor Toma
   Posted at 19:08h, 18 јун Одговори

   Nadice, drago mi je da ste zadovoljni mojom uslugom i time da ćemo i nadalje sarađivati i poslovati! Elem, kasnio sam zbog saobraćajne gužve kao što sam Vam i objasnio. Neće se ponoviti!

 • Milovan
  Posted at 19:05h, 18 јун Одговори

  Majstor kome mogu da stavim kljuceve od stana. Majstor Toma dodje kada je slobodan, u dogovrenom terminu i odradi potrebnu popravku a ja budem zadovoljan. Hvala Tomo, kao sto sam i obećao, ostavljam komentar i sve preporuke za Tomu!!!!!

  062 88 95 111 – Nećete pogrešiti

  • majstor Toma
   Posted at 19:07h, 18 јун Одговори

   Hvala Vam na poverenju! Hvala veliko…

Post A Comment