Kucne popravke Beograd majstor cenovnik

Kucne popravke Beograd majstor cenovnik

Kucne popravke Beograd majstor cenovnik

Kucne popravke Beograd majstor cenovnik

Kucne popravke Beograd majstor cenovnik elektricar, grejanje, vodoinstalater 062 88 95 111 Toma

Kućni majstor popravke Beograd su veoma česte i kako već svi znamo zahtevaju najbolje majstore. Hausmajstor servis Beograd je nas su nešto na šta smo navikli i taj posao radimo godinama kao hausmajstori za hitne intervencije. Kućne popravke se mogu podvesti u više smerova kao što su vodoinstalater, električar u Beogradu i majstor za podno grejanje, centralno i etažno grejanje, servis ves masina Gorenje, vox ili beko. Više o svemu na https://pozovimajstora.rs. Kucne popravke Beograd majstor cenovnik i servis, montaza, demontaza, popravka – Korona nam nista ne moze! AKCIJA AKCIJA 24h! Hitne intervencije i BRZE!

Hausmajstor elektricar popravka u Beogradu

Ako pričamo o električarskim radovima podrazumevaju popravku i zamenu prekidača, utičnica, kućnih malih aparata, izmeštanje štekova, zamenu bojlera, grejača, strujne instalacije . Isto tako u ovu grupu Kućne popravke Beograd spadaju i hitne intervencije haus majstora Tome na osiguračima, tablama, veš mašinama, TA pećima ili grejalicama. Druga grupa za Kućne popravke Beograd i naših haus majstora u Beogradu koji sve intervencije izvode i kao hitne u radnom vremenu od 00-24h je grupa vodoonstalatera i vodoinstalaterskih usluga. U te usluge ubrajamo sve ono što vodoinstalater odradi u vašem stanu a to su zamena i popravka ventila, montaža i demontaža sanitarnih elemenata u kupatili, odgušivanje kanalizacije i wc šolje, ugradnja ogledala, sudopere i ostalo. Treća kategorija Kućne popravke Beograd čini odeljak za montažu i popravku grejanja, etažnog, podnog grejanja, grejanja na pelet, čvrsto grejanje ili gas.

Kucne popravke Beograd majstor cenovnik

Kucne popravke Beograd majstor cenovnik

Majstor Toma je haus majstor za hitne intervenvije na grejanju, električar i ekipa vodoinstalatera koji popravljaju sve vrste kvarova kao što su ventili u toaletima, vodokotliće i ugrađuju veš mašine. Isto tako vršimo servis i zamenu grejača, osigurača, odpušivanje kanalizacije i cevi. Popravka svih vrsta grejnih tela i grejalica na struju i strujnih instalacija,  električnih uređaja i veš mašina. O majstorima možete više saznati i ovde https://www.blic.rs/biznis/kako-da-izbegnete-da-vas-oderu-na-sitnim-kucnim-popravkama/w7cdkvd. Kucne popravke Beograd majstor cenovnik je majstor Elektricar, etazno grejanje na struju, servisiranje i popravka!

Pružamo električarske radove koje izvodimo u okviru hitnih intervencija jer naš haus majstor od 00-24 h  je tu za vas! Vršimo usluge instalacije kotlova za grejanje na pelet, gas ili drva,  popravljamo i ugrađujemo podno grejanje, vršimo zamenu i popravku sudopera, slavina i ventila kao i sanitarnih elemenata i možemo reći svega za kuću u Beogradu. Pozovite 062 88 95 111 ili posetite naš sajt https://pozovimajstora.rs

16 Comments
 • Misa
  Posted at 22:02h, 23 септембар Одговори

  Hvala vam majstori, prave ste delije! Odradismo posao hitno sam zvao i dosli ljudi, sredismo sve po kuci kod keve…haus majstori za sve, neverovatno!!!!

  • majstor Toma
   Posted at 21:55h, 26 септембар Одговори

   Ja se nadam da ste zadovoljni…uvek…zovite nadalje kada zatrebamo! https://pozovimajstora.rs ili Toma majstor 0628895111 haus majstori za hitne intervencije

 • Dragan M.
  Posted at 13:00h, 06 новембар Одговори

  Popravljaju elektricnih kvarova, vodoinstaalter beograd i majstor za grejanje, pelet, struju, drva…Kome treba broj evo pa da usresimo coveka kad je vec tako dobar majstor!!!
  062 88 95111
  https://pozovimajstora.rs

  • majstor Toma
   Posted at 16:50h, 07 новембар Одговори

   Hvala na ovako lepoj reklami…

 • Darko T.
  Posted at 23:21h, 07 новембар Одговори

  Kakvi majstori, bruka koliko ste dobri! Ja sam imao veliki strah i odbojnost prema majstorima ali majstor Toma je nesto sasvim drugo….posten pre svega, radn i izuzetno ljubazan covek….pozdrav za sve!!!!

  • majstor Toma
   Posted at 23:22h, 07 новембар Одговори

   He hehehehehe…hvala Darko, zovite, tu smo

   • Nina Ninic
    Posted at 11:48h, 30 април Одговори

    Ne seri

    • majstor Toma
     Posted at 00:12h, 01 мај Одговори

     Hvala Nina…kulturu ili imas ili nemas, ne uci se…

 • Micko
  Posted at 00:05h, 29 децембар Одговори

  Citao sam komentare i bio malo sumnjicav…Ljudi, nema greske sa ovim majstorom TOmom!!!!!! Hvalaaa

  • majstor Toma
   Posted at 23:07h, 14 јануар Одговори

   Micko….OK…hvala…

 • Milinka
  Posted at 08:36h, 07 јануар Одговори

  Ma sve odradjeno kako treba…majstor na mestu!!!

  • majstor Toma
   Posted at 23:49h, 07 јануар Одговори

   i dalje cemoooo

 • Pingback:Hausmajstor elektricar uradi sam Beograd | Pozovi majstora Beograd
  Posted at 12:38h, 26 април Одговори

  […] grejanje na struju prolazi, kao i TA peci, grejaci kaljevih peci. Zato dolaze nove stvari, strujne instalacije, elektricni sporeti, grejaci. rerne. zamene ringli, […]

  • majstor Toma
   Posted at 18:18h, 26 април Одговори

   0628895111 Elektricar Beograd

 • Mira
  Posted at 19:15h, 23 септембар Одговори

  V R H U N S K A U S L U G A!

Post A Comment