Zamena sijaličnih grla u Beogradu

Zamena sijaličnih grla u Beogradu

Zamena sijaličnih grla u Beogradu

ZAMENA SIJALIČNIH GRLA U BEOGRADU

Zamena sijaličnih grla u Beogradu eelktricar cena 24h LED rasveta 062 88 95 111

Usled zagrejavanja sijalicna grla često pregorevaju i moraju se menjati s vremena na vreme. Postoje keramička i bakelitna grla. Keramičko grlo je otpornije na toplotu ali i ono nije dugovečno. Vršimo zamenu i popravku svih vrsta grla, zamena sijaličnih grla u Beogradu vrši majstor Toma u Beogradu. Na sve naše usluge dajemo dve godine garancije. Prilikom kretanja električne struje kroz volframovu tanku nit dolazi do zagrevanja i usijavanja pa se javlja veštačka svetlost koju proizvodi klasična električna sijalica. Toplota koja se tu javlja je zapravo pokretač emisije svetlosti a stakleni balon je tu da spreči kontakt metalne niti i kiseonika iz vazduha jer bi u suprotnom vrlo brzo bila uništena. Popravka sporeta, ugradnja led rasvete, etazno grejanje majstor cena, servis ves masina, parno grejanje i centralno, ugradnja masina za pranje sudova.

Zamena sijaličnih grla u Beogradu

Zamena sijaličnih grla u Beogradu

Klasične sijalice se dele prema naponu i veličini tako da postoje sijalice od 1,5 volt do 300 volti (V). Sijalice mogu raditi i na naizmeničnoj kao i jednosmernoj struji.

Sijalice se prvenstveno koriste u kućne svrhe pa zatim u industrijsku i komercijalnu. Proizvodnja velike količine toplote koristi se u mnogim drugim situacijama kao npr. kod inkubatora, za mlade piliće, proces sušenja i sl. Zamena sijaličnih grla u Beogradu je ozbiljan posao.

U toku bilo kakvih radova vezanih za električne instalacije obavezno treba isključiti odgovarajući osigurač u razvodnoj tabli i ako je potrebno dodatno proveriti da li je prekinuto napajanje tj. strujni krug. Ukoliko niste vični i pokušavate samo da zamenite sijlicu najbolje je da potražite pomoć od majstora Tome pozivom na broj 0628895111 ili posetom našeg sajta http://pozovimajstora.rs pa će vam se rešiti zamena sijalice i sijaličnog grla u Beogradu brzo, lako, efikasno i pošteno!
Ukoliko nemate potrebno znanje i iskustvo nemojte sami to raditi jer može biti jako opasno!.
Vrlo čestose dogodi da dođe do kvara i na stonim lampama. Stone lampe izrađene od celog komada drveta i koriste E27 i E14 sijalična grla. Dužina kabla sa prekidačem je 1.5m. To je jako ozbiljan posao jer sve što se radi sa strujom nije bezazleno.
Uvek je tu za vas majstor Toma, 0628895111 i sve ćemo rešiti – zamena sijaličnih grla u Beogradu za nas je rutina.

9 Comments

Post A Comment