Vodoinstalaterske usluge iskustva

Vodoinstalaterske usluge iskustva

Vodoinstalaterske usluge iskustva

Vodoinstalaterske usluge iskustva

Vodoinstalaterske usluge iskustva u Beogradu je vrlo tražena pretraga a usluge koje možete dobiti kod nas su mnogobrojne. Majstor Toma popravlja sve vrste kvarova kao što su ventili u kupatilu, virble, vodokotliće i tuš kabine. Isto tako vršimo zamenu grejača, osigurača, proveru i servis instalacija i kanalizacije u kupatilu i toaletu. Vodoinstalaterske usluge iskustva govore da popravka grejnih uređaja, razvodnih ormana, strujnih instalacija, kućnih električnih uređaja, veš mašina, TA peći i ostale električarske radove izvodimo u okviru hitnih intervencija. Naš haus majstor od 00-24 h vrši instalaciju kotlova za grejanje na pelet, gas ili drva,  popravku i ugradnju podnog grejanja, zamenu i popravku sudopera, slavina, ventila, sanitarnih elemenata i možemo reći sve vodoinstalaterske radove u Beogradu. Pozovite 062 88 95 111 ili posetite njihov sajt i sve će vam biti jasno kakvi su to profesionalci https://pozovimajstora.rs.

Vodoinstalaterske usluge iskustva

Vodoinstalaterske usluge iskustva

Neki od razgovora koje smo imali su npr. Minina iskustva sa vodoinstalaterima pa nam je podelila svoje Vodoinstalaterske usluge iskustva:

Pronašla sam vizit kartu u poštanskom sandučetu. Baš mi je tih dana bila potrebne Vodoinstalaterske usluge iskustva i vodoinstalater iz Beogradu. Računala sam da je to firma odgovorna i stručna kao što se predstavlja. Mislila sam da je naneštanje sudopere i sanitarije lak posao i da neće skupo koštati jer je ,,pisalo da je za nameštanje sudopere, sanitarije i odgušivanje cevi cena po dogovoru“ i ja se odlučila da njih pozovem“.

Mina kaže da je vodoinstalater došao i konstatovao potrebne radove i rekao da će doći za dva sata. Ali, ,,tom prilikom mi nije rekao koliko će to koštati jer bi mu platila dolazak i ne bih ga više ni zvala“. Njena Vodoinstalaterske usluge iskustva su zaista loša ali to ne znači da smo svi majstori takvi! Naš sajt govori o nama https://pozovimajstora.rs a i više o iskustvima možete naći na forumu https://www.ana.rs/forum/index.php?topic=37660.0.

Dvojica majstora su, kako kaže, došla nešto kasnije i krenuli sa radom. Vodoinstalaterske usluge iskustva su nešto što mnoge interesuje…mogu biti i dobra i loša a kod majstora Tome su uvek najbolje vodoinstalaterske usluge iskustva koja mogu biti…

Elem, Na računu je pisalo da je cena dolaska 500 dinara, postavljanje sanitarije 20.000 rsd i demontaža i ponovna montaža sudopere 4500 dinara. Mina u tom trenutku nije imala toliko novca kod sebe i morala je da pozajmi novac kako bi platila uslugu vodoinstalatera.

Mina kaže da je njena ćerka morala da ode u banku da podigne novac i uđe u minus. Kada su majstori otišli Mina je pročitala ugovor za pružanje usluga. Pod tačkom 1 piše navedeno, kako Mina kaže, ,,da su majstori u obavezi prilikom dolaska u stan da obaveste prvp o ceni usluge a onda pristupe radovima ako se mušterija složi“. Bilo kako bilo, majstor Toma 0628895111 haus majstori za hitne intervencije, električar iz Beograda, majstor za grejanje i vodoinstalater!

5 Comments
 • Milosevic
  Posted at 23:04h, 26 септембар Одговори

  Odlicno! Lep text…nadam se da ste vi dobri majstori

  • majstor Toma
   Posted at 22:14h, 04 октобар Одговори

   Najbolji, pozovite pa se uverite i sami…https://pozovimajstora.rs ili 062 88 95 111 majstor Toma i tim haus majstora za hitne intervencije…

 • Dragana
  Posted at 10:07h, 27 септембар Одговори

  E dobri ste majke mi…dobro rade ovi ljudi!

  • majstor Toma
   Posted at 22:13h, 04 октобар Одговори

   Hvala veliko, trudimo se najbolje što možemo da zadovoljimo potrebe tržišta – za nas su mušterije na prvom mestu!

Post A Comment