Vodoinstalater odgusenje otpusivanje kanalizacije Beograd

Vodoinstalater odgusenje otpusivanje kanalizacije Beograd

Vodoinstalater odgusenje otpusivanje kanalizacije Beograd

Vodoinstalater odgusenje otpusivanje kanalizacije Beograd

Vodoinstalater odgusenje otpusivanje kanalizacije Beograd cena haus majstor, elektricar, gipsani radovi, bojleri 062 88 95 111

Vodoinstalater odgusenje otpusivanje kanalizacije Beograd – VODOVODNE INSTALACIJE( Znati ponesto nikad ne skodi) Kako se cesto susrecemo sa potrebom ugradnje vodovodnih i kanalizacinh instalacija u novogradjenim objektima, adaptacije prostor , lokala, pa i stambenih objekata,  pozeljno i neophodno je  na vreme planirati vodovod ili kanalizacionu mrezu. Ovo zbog toga sto se u vecini slucajeva  instalacije postavljaju ispod plocica, pa samim tim ako se blagovremeno nije planiralo sve gde trebaje elementi bit (bojler, lavabo, tus, VC solja, sudopera), ili slab materijal upotrebljen uz to i aljkavo uradjeno, DODATNI troskovi ne ginu, a nogu i premasiti prvobitnu cenu izgradnje. Dobro je u planiranju predvideti i one prikljucke koji ne planirati odmah koristiti, ali da su spremni, kako ne bi iziskivali dodatne troskove kada dodje vreme da ae tu ugradi potrebni element…- dalje je dosta bitan materijal za vod/kan. mrezu…cevi za pijacu vodu mahom danas su od plasticnih materijala,dugotrajne,nerdjajuce,ekoloski OK!

Vodoinstalater odgusenje otpusivanje kanalizacije Beograd

Vodoinstalater odgusenje otpusivanje kanalizacije Beograd

– odluciti da li vodovodne cevi da se postave ispod plocica, ili na povrsini zida ( prednost-mane izvagati )….estetika kada se nevide, sigurnost kod event.popravaka, zamena, dogradnje , prepravke, protiv zamrzavanja vode zimi ako hladnoca prodire do cevi itd, kada su na povrsini zida…..
– za izvodjenje radova a.gazovati strucnog vodoinstalatera kako dodatne popravke-ispravke ne bi uvecavale cenu, sto vazi i pri kupovini matrerijala….
– na kraju da se ima na umu i kvalitet  uredjaja , kako po izgledu, jos vise po kvalitetu, posebno ovo vati za SLA INE,BOJLERE,KUH.BOJLERE, a i za druge elemente, jer pored eyfet. izgleda mnogo je bitna i sicur.ost, pa ne treba stedeti na nekoj razlici u novcu, sto i to nine zanemarljivo. Gipsani radovi, akcija akcija, jeftino i brzo, pozovite majstora Tomu, odgusivanje i otpusivanje kanalizacije, WC solja, namestanej sanitarije u Beogradu ili okolini su delatnosti kojima se bavimo, Isto tako elektricarske usluge i uslige popravke etaznog grejanja na struju su uvek dostupne, zamena osiguraca, ekspanzionog suda, grejaca radijatora, bojlera, elektricnih sporeta…062 88 95 111!

4 Comments
 • Mitar D.
  Posted at 12:29h, 04 март Одговори

  Majstori za primer! Sve je odradjeno po unapred dogovorenoj ceni, Majstor Toma je dosao i pregledao potrebne materijale. Nakon toga je dosao sa jos dvojicom majstora i sredio dogvoreno kupatilo i nesto oko grejanje. Hvala Vam jos jednom! Svima pricam koliko sam zadovoljan obavljenim poslom i cenom.

  Mitar

  • majstor Toma
   Posted at 12:35h, 04 март Одговори

   Hvala Veliko Mitre…radimo, trudimo se. Jako je puno musterija koje su zadovoljne nama a to je najbitnije za biznis!

 • Mila
  Posted at 12:29h, 04 март Одговори

  Jako dobar covek i jako dobar majstor. Odradjeno sve u rekordnom roku! Jako zadovoljna!

  Mila

Post A Comment