Venitli centralno parno grejanje

Venitli centralno parno grejanje

Venitli centralno parno grejanje

Venitli centralno parno grejanje

Venitli centralno parno grejanje Elektricar 24h etazno grejanje 062 88 95 111 – KELJEVE PECI, TA peci

Venitli centralno parno grejanje kada pričamo o zameni ventila na radijatorima onda ste na pravom mestu.  Bavimo se svim i svacim, yapravo haus majstor elektricar Toma je tu za sve zivo sto treba popraviti a to dokazuju i nase intervencije u ovoj godini koje su premasile 4cifrene brojeve! Ugradnjom i instalacijom električnih kotlova kotlova za grejanje na čvrsto gorivo na parno na vodu sve je to u sklopu naših aktivnosti. Isto tako vršimo premeštanje razmeštanje radijatora bilo da su oni gusani ili da su čelični aluminijumski ili panelni šta god da se nalazi u vašem stanu ili kući u Beogradu – Haus majstor Toma majstor za etažno grejanje dolazi i popravlja sve što je vama neophodno.  Ventili su kao takvi sastavni deo svakog sistema za grejanje pored kotla i ekspanzionog suda sa toplovodom i provodnikom da kažemo to jest cevi koje mogu da budu bakarne, aluminijumske, plastične u zadnje vreme sve više i onda na grejnim telima koje su postavljeni obično pored prozora u vašem stanu ili kući, dnevnoj sobi, kupatilu ili kuhinji se nalaze ventili ventili mogu biti razni odnosno imamo TA pecima i ventilima Morava!
Venitli centralno parno grejanje

Venitli centralno parno grejanje

Venitli parno grejanje AMAZON imamo jedno propusna imamo dva propusni različitih materijala izrade. Mogu biti mesingani, plastični, gvozdeni čelični.  Majstor Toma je Haus majstor električar koji vrši popravku bojlera i šporeta u vodi grejanje u vodi struju u vaš dom a pored toga bavi se normalno i svim ovim dodatnim poslovima a to je ako govorimo o  električarski poslovima  u koje spadaju zamena rerni grejača bojlera, tuš kabine isto tako osigurača i sve u vašem domu. Akcija akcija akcija Amazon Amazon Haus majstor Toma servis montaža i demontaža ugradnja i premeštanje izmeštanje radijatora kotlova električne grejanja i svega onoga što prati jedan sistem za etažno grejanje na struju cena nije bitna pozovite pa ćemo sve to usaglasiti! 062 88 95 111 BEOGRADJANI pozovite!

3 Comments
 • Dragan Mitorvic
  Posted at 06:52h, 09 новембар Одговори

  Majstor Toma me je i po drugi put iznenadio….ni rakijicu ni kafu…Tomo Tomo, salim se malo ali mora se malo i odmoriti. S VA K A PR EP O R U K A!!!!

  Dragan Mitorvic, Surcin!

  • majstor Toma
   Posted at 21:40h, 10 новембар Одговори

   Hvala Vam veliko…u svako doba dana ili noci dolazim!

  • majstor Toma
   Posted at 21:40h, 10 новембар Одговори

   A rakijicu cemo drugi put..

Post A Comment