Ugradnja grejaca radijatori cena Novi Beograd

Ugradnja grejaca radijatori cena

Ugradnja grejaca radijatori cena Novi Beograd

Ugradnja grejaca radijatori cena

Ugradnja grejaca radijatori cena Haus majstor ETAZNO grejanje, elektricar 062 88 95 111

Ugradnja grejaca radijatori cena kada govorimo o ugradnji Električnih grejača tipa MEK ili neki drugi tip onda ste na pravom mestu! Za grejace koji se ugradjuju u radijatore, aluminijumske ili gusane, bitno je da poseduje preciznu elektronsku regulaciju temperature koja se zadaje preko termostata, mikroprekidaca ili standardnog kao TA peci sto imaju! Temperatura se moze regulsati na vise nacinaa jedan od nacina je da se zadaje regulacija uz pomoć dugmeta koje jesmesteno na  elektronskom termoregulatoru na kućištu samog grejača koji ugradjuje haus majstor Toma AKCIJA akcija akcija Amazon. Uz grejace je bitno da znate da unapred dolaze i ugrađeni termički osigurač koji pruza pouzdanu zastitu od pregrevanja. Ugradnja grejaca u radijatore, gusane ili aluminijumske je potpuno bezbedan način električnog grejanja. Svetljenje signalne lampice prikazuje rad grejača a za sve to je strucan i pozeljan Toma majstor, elektricar, majstor za grejanje koji moze vama pomoci u svim kvarovima koji vas zadese u bilo koje doba dana ili noci 00 -24h.

Ugradnja grejaca radijatori cena

Ugradnja grejaca radijatori cena

Ugradnja grejaca cena majstor Novi Beograd odredjuje na koji nacin se moze izradjivati kucista, u kojim bojama i kje variajnte. Proizvodi u beloj i hromiranoj boji, a priključni kabal može biti spiralni. Bezbedan način električnog grejanja-ugradjuje majstor Toma u postojeći sistem radijatora – ne zauzima dodatni prostor – Fina/precizna regulacija intenziteta grejanja. Održavanje minimalne temperature a moramo dodati da se jako jednostavno montira. Ako vam je potreban elektricar, servisiranje bojlera, grejaca, elektricnih sporeta, servis šporeta i ringli, rerni, servis TA peći ili servis sporeta pozovite me i dolazim u najkraćem mogućem roku. Vaše kucne popravke i kucne instalacije radi naš električar Toma, jakojako dobar majstor, posten i vredan – motaza i demontaza, POPRAVKA, servis, ugradnja  koji je najbolji kućni majstor – 062 88 95 111
Elektro usluge: – izvođenje nove i popravka stare instalacije, monofazna i trofazna struja – ugradnja tabli sa topljivim ili automatskim osiguračima – ugradnja delova osigurackih sistema,  elektro razvodnih ormara – ugradnja interfona – popravka i ugradnja LED i spoljašnje rasvete – montaža prekidača i utikača – popravka i servis  – 062 88 95 111 Toma majstor

6 Comments
  • Milo
    Posted at 23:30h, 27 новембар Одговори

    Majstor Toma je u rekordnom roku došao i popravio mi TA pec kao i uzemljenje na sporetu a kroz kratko vrijeme mi je u drugom stanu također trebao popravak i opet majstor Toma. Došao navečer ustanoviti kvar, došao ponovo u subotu ujutro s već kupljenim grijacemi brzinski napravio zamjenu. Stručno, brzo, kvalitetno i POSTENO, Mi Licani to znamo cijeniti, zato i pisem ovaj komentar majstor Tomo! Financijski potpuno prihvatljivo… moja beskrajna zahvala i preporuka… ne pada mi na pamet ikada tražiti drugog majstora. Grejac u radijatorima grije pa ubija…svka cast jos jednom!

    • majstor Toma
      Posted at 23:34h, 27 новембар Одговори

      Hvala Milo, ljudina ste! Pozdrav za Vas i Vasu porodicu!

  • Miske
    Posted at 23:31h, 27 новембар Одговори

    Majstor Toma je majstor kome mogu da stavim kljuceve od stana. Dodje kada je slobodan, u dogovrenom terminu i odradi potrebnu popravku, TA pec topla, na spratu etazno grejanje popravljeno, VRH a ja budem zadovoljan. Hvala Tomo, kao sto sam i obećao, ostavljam komentar i sve preporuke za Tomu!!!!!

    • majstor Toma
      Posted at 23:34h, 27 новембар Одговори

      Hvala na ovako divnim recima i komentarima! Veliko hvala jos jednom!

  • Gagi
    Posted at 23:32h, 27 новембар Одговори

    Svuda zovi a Tomu dozovi! Zaista je sve kako pisu ljudi….nesto sto nam treba u ovom nasem prevarantskom svetu! Dobar i posten covek i zelim da zaradi kule i gradove kad je takav!

    • majstor Toma
      Posted at 23:33h, 27 новембар Одговори

      Hvala Gagi, zivi bili! Trudim se, dolazim kad zatreba!

Post A Comment