Trofazna utičnica instalacija cena

Trofazna utičnica instalacija cena

Trofazna utičnica instalacija cena

Trofazna utičnica instalacija cena u Beogradu i okolini

Obično je dovoljno za većinu potrošača nula i faza ali i Trofazna utičnica instalacija cena što znači obična monofazna utičnica.

Neki potrošači u domaćinstvu zahtevaju posebno napajanje. Ipak za jače potrošače potrebno je i nešto više električne snage da se doprema i tada se to radi pomoću trofaznih utičnica…takve utičnice se napajaju petožilni kabl od 2,5 mm kvadratna preseka punog kabla. Takav kabel je sposoban da prenese električnu snagu tri puta po šest kilovata dakle maksimalno 18 kW snage a pri tome jačina struje je do 25 ampera koliko je u većini slučajeva i ograničenje koje postavlja Elektrodistribucija. Za sve popravke, bojlera, električnih štednjaka, osigurača, HAUS majstor Toma, 062 88 95 111 ili https://pozovimajstora.rs ili na našem sajtu https://hausmajstorbeograd.nettako da posetom http://lazanebo.pro je nešto što se često posećuje – Etažno grejanje, Hitno i brzo posetiti i uraditi sve popravke po kući ili stanu!
Trofazna utičnica instalacija cena

Trofazna utičnica instalacija cena

Za napajanje jednog domaćinstva trofazna utičnica se po pravilu izvodi tako što kabel koji je povezuje polazi direktno iz table sa osiguračima zbog potrebe da se sve tri faze dovedu. Utičnica je snabdevena sa tri kontakta za svaku fazu kao i kontakt za uzemljenje i za nulti provodnik. Trofazna utičnica instalacija cena ovakve utičnice nisu prikladne za često uključivanje i isključivanje  i obično služe za trajno uključene potrošače. Najčešće se u domaćinstvu koriste za snabdevanje strujom trofaznog električnog šporeta dok kontakti za uzemljenje i nulu su prilično osetljivi i često dolazi do pojave da kontakt sa nulom nije korektan tada dolazi do varničenja i zagrevanja utičnice.

Kao posledice toga na kraju se to završava topljenjem okolne plastike gubitkom kontakta a ako je priključen električni šporet on prestaje da radi. Tada je potrebno zameniti takvu električnu trofaznu utičnicu kako bi se ostvario potreban kontakt svih provodnika. Inače, potrebe za trofaznim utičnicama su ređe zadruge potrošača osim električnog šporeta… ipak često se ukazuje potreba da se strujom snabde jači potrošač kao što je električni kalorifer snage 3 do 9 kw a takvi kaloriferi se izvode sa napajanjem trofaznom utičnicom takođe. Pori domaćinstava trofazne utičnice se koriste za snabdevanje strujom raznih elektromotora po radionicama za obradu drveta i drugim postrojenjima. Ukoliko je potrbena Haus majstor Toma je za sve vrste kvarova od igle do lokomotive, zamena grejača na bojleru ili etažnom kotlu, osigurača automatskih i topljivih, nameštanje instalacije i kućišta kao i elektroinstalacija, novih ili prepravka starih, LED osvetljenje i sijalice, razvodne table i kugle, lusteri i prekidači – sve od toga https://pozovimajstora.rs ili na https://hausmajstorbeograd.net. Takođe, https://lazanebo.pro vršimo popravku grejnih tela, razvodnih kutija, strujnih instalacija u stanu, TA peći i kvarcnih grejalica, naš sajt https://pozovimajstora.rs
2 Comments
 • Milovan
  Posted at 15:02h, 16 април Одговори

  Trofaznz uticnica, msjstor najbolji, svaka preporuka!!!!

  • majstor Toma
   Posted at 21:33h, 16 април Одговори

   Sve ok, idemo dalje!

Post A Comment