TA pec prodaja popravka servis cena

TA pec prodaja popravka servis cena

TA pec prodaja popravka servis cena

TA pec prodaja popravka servis cena

TA pec prodaja popravka servis cena elektricar Beograd montaza demontaza 0628895111

TA PECI – HAUS-MAJSTOR U AKCIJI. Kraj je grejne sezone i valjalo bi pregledati TA peci i pripremiti  ih  za „,irovanje“ do sledece grejne sezone!!!! Od skora primeceno je da nam TA pec ne izduvava dobro vruc vazduh, pa je prilika da sve to proverimo. TA pec prodaja popravka servis cena elektricar Beograd cena. Od alata: probna la,pa, odvrtke, unimer i dorada volja majstora. TA peci, Kaljeve peci, Kucni majstor, Etazno i centralno grejanje, kotlovi na struju, elektricni kotlovi, HAUS majstor, Beograd majstori cena, koji je najbolji kotao na pelet, Etažno grejanje električni kotlovi, kotlovi za centralno grejanje cena, gasni kotlovi za centralno grejanje, elektricna instalacija, trofazna i monofazna struja. TA peci montaza i demontaza, grejanje non stop. Hausmajstor Beograd 0628895111 i akcija akcija uprkos korona virusu! Non stop u svako vreme! Beograd i okolina. TA pec majstori.

Popravka TA peci zamena grejaca


TA pec prodaja popravka servis cena

TA pec prodaja popravka servis cenaOpravka: Majstor za TA pec prodaja popravka servis cena je tu! Dolazi po pozivu NON STOP!
– ukljucivanjem dug,eta na sobnom termoszatu proveriti da li se cuje „cak“ ukljucivanje i da li duva vazduh iz TA peci. Ako ne duva, ili duva smanjeno (radi samk jedan ventilator od dva, ako je pec veca), onda je jedan u kvaru. Izvuci kabal iz struje, P/L proveriti ima li struje u uticnici(i sve tri faze ako je 3-fazna),ako ima onda je problem u ventilatoru. – Sada skinuti poklopce da se dodje do ventilatora, izvaditi ga polako jer ima pritiskace – utvrdnivace, odvojiti buksne struje. Ako se slobodno okrecu lopatice, proveriti ispravnost unimerom ili produznim kablovima uklnucivanjem u struju, ako ne radi kupiti nov. Cesto se desava da se zbog prasine sporije okrece (mada tada i pregori)…Ventilatori u TA pecima se nalaze obicno sa obe strane. Ako je TA pec 2 kW onda je samo jedan ventilator a ako se radi o 4kw ili 6kw onda poseduje dva ventilatora.

Kako funkcionise TA pec

Sastav TA peci je od električnih grejača koji zagrevaju šamotne blokove. Temperature se krecu oko 500 stepeni i onda mogu da akumuliraju veliku količinu energije. Šamotni blokovi su obloženi debelim slojem izolacije od staklene vune. Limeni oklop je moguce ofarbati u drugu boju. Zahvaljujući tom izolacionom sloju sama površina peći nema tako visoku temperaturu, već postepeno tokom celog dana isijava toplotu. Tokom niskih temperatura kada je potrebno više toplote, moguće je uključiti izduvavanje.

4 Comments

Post A Comment