Pumpa za grejanje ne radi majstor Beograd

Pumpa za grejanje ne radi majstor Beograd

Pumpa za grejanje ne radi majstor Beograd

Pumpa za grejanje ne radi majstor Beograd

Pumpa za grejanje ne radi majstor Beograd COVID – 19 zaštita non stop 062 88 95 111

Pumpe za grejanje – njeno visočanstvo! Tako bi neki poeta krenuo priču i predstavio pumpu za grejanje! Vrlo su česti pozivi kao:“Majstor Tomo, dobar dan! Ne radi mi pumpa za grejanje, imam etažno grejanje na struju i prestala je da radi, šta da radim?“ ili „Majstore dobro veče! Pumpa mi jako bruji, ne možemo da spavamo od nje, šta da radimo, jel možete da dođete?“. Na sve ovo postoji jedan odgovor: Majstor električar, majstor kome veruje i TV PRVA EKSPLOZIV, kupujem prodajem i Google:D….Moramo malo da se našalimo ali tačno je da električar Beograd, hausmajstor, dolazi brzo i HITNO u bilo koje doba dana ili noći po pozivu! Etažno grejanje na struju, električne pumpe, digitalni termostai i TA peći, ugradnja grejača u kaljeve peći ili kraljice peći…sve su to majstorije i reoni gde deluje majstor Toma, hausmajstor, majstor za grejanje na struju Beograd! Pumpa za grejanje ne radi majstor Beograd!

Pumpa za grejanje ne radi majstor Beograd

Pumpa za grejanje Beograd

SAVETI MAJSTORA

Kako kupiti najbolji kucni uredjaj????Danas se pri kupovini kucnih aparata ne vodimo samo raspolozivim kucnim BUDZETOM ili DIZAJNOM, vec bi  trebalo obratiti  i na druge vazne FAKTORE, kao recimo:
– da uredjaji svojim kapacitetima budu PRILAGODJENI stvarnim potrebama do,acinstva,
– mnogi smatraju masinu za pranje SUDOVA  luksuzom, nepotrebnim uredjajem u kuci koni zauzima mesto;
Mednutim, pored toga sto olaksava kucne poslove, ona u odnosu na ru no pranje posudja trosi i do 80 posto manje vode….
– pri kupovini KLIMA uredjaja voditi racuna da da kapacitetbude odgovarajuci, tj da RASHLADNA snaga ne premasuje potrebe prostora za hladjenje, ali i da nije premala…Na to utice, pored velicine prostora, jos i: povrsina staklenih otvora, toplotna izolacija prostorija, broj ljudi koji borave  u istoj, broj toplotnih izvora…Pored toga spoljna jedinica KLIME da se ne stavlja na juznoj strani, posebno da nije izlozena direktno suncu, jer se smanjuje moc hladjenja….

6 Comments

Post A Comment