Prodaja popravka kotlova Beograd cenovnik 24h

Prodaja popravka kotlova Beograd cenovnik 24h

Prodaja popravka kotlova Beograd cenovnik 24h

Prodaja popravka kotlova Beograd cenovnik 24h

Prodaja popravka kotlova Beograd cenovnik 24h non stop kupujem prodajem 062 88 95 111 Toma BGD

Šta reći na ovu temu? Hausmajstor Toma koji je električar Mirjevo, Zemun, Beograd, Novi Beograd, Zemunski kej, Beograd na vodi, izuzetan majstor za električarske poslove, LED rasvetu spoljnu ili unutrašnju, zamena grejača na bojleru Karaburma, majstor koji će vam popraviti sve što je za ljude je sa druge strane i majstor za etažno grejanje, majstor za električne kotlove koji pored toga radi i sledeće stvari i popravke amazon i u vreme COVID – 19 virusa sprovodeći maksimalno zaštitu maskama i rukavicama! Prodaja popravka kotlova Beograd cenovnik 24h non stop i dolazimo! Protočni bojleri, SIEMENS električni šporeti i električne ringle, sa ravnom pločom, indukcione…TA peći, premeštanje, popravka grejača, razidavanja…a izmešu ostalog i kupujem prodajem oglasi kao što su i ovi neki poslovi:

Zlatibor hausmajstor, Zlatibor usluge, čišćenje, održavanje, dubinsko pranje. Pored toga, usluge zidara, izrada sauna i kamina, keramičarske usluge...

Prodaja popravka kotlova Beograd cenovnik 24h

Prodaja popravka kotlova Beograd cenovnik 24h

Kupujem prodajem Beograd online etažno grejanje segmente

Kupujem prodajem, oglasi i sve što vam padne napamet kada pomislite na majstore da bi ste došli do njih su potpuno legitiman i normalan način, da se ne lažemo… Pa kako drugačije u današnje vreme to izvesti i pronaći ako ne tako? Ujedno vršim i otkup električnih kotlova, električne instalacije, radijatora i ventila za koje postoji pretpostavka da će moči da se upotrebe ponovo ili negde ugrade ili na neki način da se prodaju delovi, ekspanzioni sudovi, ventili, električni vodovi ili slično…Naravno, cena varira tako da nemojte očekivati da se obogatite ali danas sam imao jedan poziv da dođem i procenim jedan električni kotao, Ljudi su hteli i daplate demontažu ali ja nisam pristao jer smatram da ću možda prodati pumpu kao polovnu za 3000 – 4000 dinara pa niasm hteo naplatiti ni dolazak niti skidanje tj, demontažu…pozovite, videćemo, proceniti pa ako vam se isplati radimo posao...Živeli i hvala na čitanju mog bloga! Prodaja popravka kotlova Beograd cenovnik 24h!

5 Comments

Post A Comment