Parno grejanje elektricar cena Akcija Mirjevo

Parno grejanje elektricar cena Akcija Mirjevo

Parno grejanje elektricar cena Akcija Mirjevo

Parno grejanje elektricar cena Akcija Mirjevo

Parno grejanje elektricar cena Akcija Novi Beograd Etažno grejanje 062 88 95 111

Parno grejanje elektricar cena Akcija Mirjevo je stalna majstorska putanja. Na poziv dolazim, vrlo često i na nepristupačna mesta, stanove bez lifta, iznosim radijator ili TA peć, alat, prateće kablove, kotlove, ekspanzione sudove ili osigurače i grejače. Šta da radim takva je uloga HAUS majstora, majstora za etazno grejanje, majstora za električne šporete, majstora koji prenosi i poravlja TA peći, grejače ugrađuje u radijatore, namešta LED sijalice, osigurače topljive ili standardne automatske, sklopke i tome slično…062 88 95 111 00 do 24 h Toma Kućni majstor, AKCIJA akcija amazon amazon majstor za vas Beograđani!

Parno grejanje elektricar cena Akcija Mirjevo

Parno grejanje elektricar cena Akcija Mirjevo

U restoranu ili po kućama često pričam o ovim intervencijama. One su vrlo često hitne i brze i to su mesta obično stanovi ili kuće gde majstor Toma obavezno dolazi. Volim u zimskim danima da pomažem ljudima u Beogradu ili okolini, Zemunu, Surčinu… Vrlo često ako su vam hladni radijatori ili vam dođe do kuršluza za u stanu ili se pokvario bojler, električni šporet, TA peć ako želite da ugradite grejač u kaljevu peć ili vas etažno grejanje ne radi najbolje onda me pozovite 062 88 95 111. Vrlo često je to skučen prostor i mora se detaljno pregledati. Radijatorima se mogu dodati neko rebro, grejač ili nešto tome slično. Svaki radijator i svaka radnja ima neku svoju majstoriju i specificnost!  Kada dođem pa vrlo često je potrebno očistiti prostor, zatim zamoliti mušteriju da bude ljubazna i da pomogne ako je potrebno uopšte izdavanju prostora zatim pristupam radu i otklanjam kvar. Taj kvar često se može odnositi ili na zamenu kotla, zamena radijatora zatim možda želimo što bolje da ugradim od grejača u kaljevu peć ili da sredimo TA peć koja trenutno ne radi ili slabo greje. Možda je termostat pokvaren i tome slično isto tako možda i potrebno zameniti grejač na bojleru i za sve to je tu Haus majstor Toma električar kućni majstor koji vrši popravku i kućnih aparata.

11 Comments
 • Pingback:Kotlovi parno grejanje cena Mirjevo - Haus majstor Toma BGD elektricar
  Posted at 21:52h, 23 децембар Одговори

  […] grejaca kao i rebara, ventile i reduktore – Zamena uticnica, prekidaca, ugradnja strujne instalacije jednom recju – sve na jednom […]

 • mr. Milovan T.
  Posted at 21:54h, 23 децембар Одговори

  Gospodin Tomislav, haus majstor Toma kako sebe naziva je pre svega, pravi profesionalac i nadasve ljubazna i dobra osoba.
  Dogovorene radove je izvršio prema unapred definisanim cenama, brzo i ekspeditivno. Kada bude trebalo, sigurno ću ga ponovno zvati!
  Moje iskrene preporuke! Tomislave, jako sam zadovoljan i to jos jednom ovde izrazavam!

  • majstor Toma
   Posted at 22:00h, 23 децембар Одговори

   Poštovani Milovane,
   Hvala Vam na ovako divnim rečima…
   Pozovite kada god zatrebam…
   Srdačan pozdrav!

 • Nebojsa Milic
  Posted at 21:56h, 23 децембар Одговори

  Majstor kome mogu da stavim kljuceve od kuće dok porodica i ja uživamo na vikendu..hvala što postojiš Tomo care. Majstor Toma dodje kada je slobodan, u dogovrenom terminu i odradi potrebnu popravku a ja budem zadovoljan. Hvala Tomo, kao sto sam i obećao, ostavljam komentar i sve preporuke za Tomu!!!!!

  062 88 95 111 – Nećete pogrešiti

  • majstor Toma
   Posted at 21:59h, 23 децембар Одговори

   Uvek i u svako vreme! Postenje iznad svega! Ja brinem o svojoj reputaciji i kao coveka i kao majstor….

 • Nada Savic
  Posted at 21:57h, 23 децембар Одговори

  Hvala majstore, zahvaljujem se zato sto pored toga sto sam platila sam dobila jednog stalnog majstora za naredni period, postenog i dobrog!

  • majstor Toma
   Posted at 21:58h, 23 децембар Одговори

   Nado, svako dobro! Tu sam uvek, 062 88 95 111

 • majstor Toma
  Posted at 22:50h, 24 јун Одговори

  O D L I Č A N M A J S T O R

 • Milica
  Posted at 07:29h, 14 јул Одговори

  Majstor koga TV PRVA non stop zove ne moze biti los! Bravo majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • majstor Toma
   Posted at 07:30h, 14 јул Одговори

   Hvala, trudim se….hvala jos jednom Milice!

Post A Comment