Montiranje svetla na terasi LED rasveta

Montiranje svetla na terasi LED rasveta

Montiranje svetla na terasi LED rasveta

Montiranje svetla na terasi LED rasveta

Montiranje svetla na terasi LED rasveta cenovnik Električar Beograd 24h 062 88 95 111

RASVETA U KUCI-STANU – LED rasveta, svetlo u stanu ili kući, svetlo na terasi majstor električar! Obrni-okreni, osecamo STVARNOST svake tehnologije po svim aspektima danasnjeg zivota, ponajvise u sferi elektronike. Pa samo do pre par godina mnoge inovacije iz domena elektronike, protocni bojleri Siemens, Gorenje, Alfa plam. Telekomunikacije, telefonije, elektrotehnike, nismo mogli nk ZAMISLITI, a kamoli da ih svakodnevno korostimo, da nam zivot cine lepsim i kvalitetnijim. Montiranje svetla na terasi LED rasveta električar Beograd, akcija, servis i poravka, uvođenje struje, fasona, utičnicia i prekidača.
Tako je i sa pitanjem RASVETE, kako na nivou sire zajednice, tako  nakraju i licnom upotrebom. Sigurno je svaki vec osetio muke sa cestim zamenama obicnih SIJALICA, te cesto PREGOREVAJU, mali vek im je trajanja, nema vise onog kviteta sijalica „Nikola Tesla“ kada smo za oravljali kad smo ih postavljali, pogotovo nikad nisu eksplodirale kao ove danas…Česta su nam pitanja sta je sa njima, pa skoro smo ih zamenili itd…Radimo sve ovo i na Zlatiboru.

Montiranje svetla na terasi LED rasveta

Montiranje svetla na terasi LED rasveta

1. Zamena NEONSKIM sijalicama nije bila zastupljena u privatnim stanovima, majcesce je bila u drzavnim objektima, radionicama i sl. Tehnologija elektronike nam je iznedrila LED rasvetu, sa diodama, s manje utroska struje, belom svetloscu umesto zute,nogo manjom emisijom topte, i mnogo sivurnijom.

2. Pa zasto bi dalje razmisljali, da krenemo da mlasicnu radvetu ZAMENIMO LED-rasvetom?!
Najprostija varijanta koju moze svaki da iradi je ZAMENA klasicnih sijalica sa LED-sijalicama…Ne treba se mnogo dvoumiti jer je tehnoloski napredak mnogo napredovao zadnjih nekoliko godina, tako da imamo i kvalitetne domace proizvode, sa vrlo povoljnim cenama, garancijom i do 3 godine, stedljivom potrosnjom struje sa dugim vekom trajanja. Montiranje svetla na terasi LED rasveta.

3. Tehnicke podatke mozete naci u svakoj elektroprodavnici, a u osnovi je sledece: LED sijalica od 18W daje efekat svetloyti kao klasicna od 80-100 W, potrosnja struje  4-5puta manja, vek 10-ak puta duzi, a bela svetlost mnogo bolja za vid nego zuta od obicnih sijalica. Obicne sinalice samo 10 posto struje koriste za svetlost, a 90 posto je otpadalo na toplotnu energiju. To je dalje uzrokovalo ostecenje na fasongu sijalice-nagorevanje, pucanje staklenog balona…

2 Comments

Post A Comment